Pages

Search This Blog

Diapers oh Diapers..

Salam....

As mommies (and daddies, i guess) out there noticed, diapers don't stay at one spesific price for long. I didn't check for many diapers, but my observations were made towards Huggies only (mainly because Alia wears that diapers).

Seriously, like this week, this A store put the price say RM38.90

then, next week, it is up to them, if they wanna increase it, they'll put RM 40 something, if they feel they wanna be 'nice', they's decrease the price to RM35.00 erm.. so funny.

but in the end, yang susah is the customers!

i noticed (sorry to say this..) The Store (Sg Buloh) and Central Mart (Saujana Utama), they like doing this.

but now that i am no longer staying at Sg Buloh, but with my parents, so i did my observation (again) but this time around, the areas involved is of course Keramat!

ALhamdulillah, although the prices have quite big differences, at least i know where to get cheap diapers! :)

*psst.. lemme tell u the prices:

(this is during normal period (ie when they don't offer any discounts..)

Giant Hulu Kelang - expensive (around RM44.00)

Carefour Wangsa Maju - unpredictable (but usually cheap, around RM 35.00)

Jaya Jusco Au2 - Very Expensive! (around RM47.00)

ok. that's all.

**sorry if my observation didn't involve : Tesco Ampang and Jaya Jusco Wangsa Maju ~ i seldom went there.. :)

my question : do u check the price at particular store before purchasing your baby's diapers..?



Click and vote for My-Alia.com :

5 comments:

angkasa said...

waah bestlaa bkak blog akak
:)
do keepintouch yeah!

intan mama ammar said...

I selalunya beli yg murah saja. kalau tak murah memang tgk sajala.

contohnya kalau sekali pegi tesco tengok depa tengah offer sangat murah, contoh PETPET biasa RM33 (offer 28++) saya terus rembat sampai 4 pek (tamak kan). So tahan 2 bulan. Text time jalan2 hypermarket tengok lagi kat tempat baby, kalau offer beli je byk2, sebab saiz wafiy tak bertambah dengan drastik buat masa ni (sekalang dia pakai L). Sangat untung.

::Umi Sufira:: said...

Wah good info...tapi malangnya saya tak dapat nak beli kat tempat2 yang disuggest kan tuh...isk isk...ngee...

p-na mama oja said...

p-na pn cam intan..klu skali jmpa yg offer mmg rembat 4 pek skali, senang citer...

p-na survey pun mmg giant mahal skit compare to others!

Zuhaini said...

angkasa:
hehe.. best apanya. biasa je! :)

intan:
oh.. gitu.. so, ammar kira boleh pakai apa-apa diapers ya..? hmm.. bagusnya..

ummi sufira:
hihi.. x apa. ummi boleh buat survey di tempat ummi sendiri! :)

p-na:
oho.. ramai buat style mama ammar ya! hmm.. menarik juga tu!
oh, giant tu mmg. tp JJ lagi mahal! :(

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)