Pages

Search This Blog

My-Alia Giveaway #1

Salam...

It is time for some giveaways!

for the first giveaway, (i labelled it as My-ALia Giveaway #1),

i'd like to honour my TOP COMMENTATOR! :)

thank you so much for your feedbacks to my posts...

so just take a look at my Top Commentators widget, and make sure you are on the 1st spot! (of course, if i am on the number 1, then you have to be next in line!)

So, the period is until end of this month (ie. 29th April 09) and I will announce my winner on the 30th April 09. ok..?

Oh ya, the prize is so simple yet so cute!

Till then, good luck!

**My-Alia Giveaway #2 is coming right up! :)

10 comments:

intan mama ammar said...

zu, kalau komenku terbagi dua macamana? sekejap intanjamee, sekejap mama ammar. hampeh kan?

Yan said...

confirm mak jauh ketinggalan pasal baru kenal blog ni.. kekeke..

btw, you can filter your name supaya tak dikira dalam senarai top 10 tu..

ZuH@iLieY said...

heheh...
yeke ni..

ZuH@iLieY said...

wahhh..mantap nih

aCu said...

eleh..
takat cawan tuh kat ukm pon byk~
hehe..

Mummy Dasy said...

makaih..confirm x dapat jauh nak kejor yg lain2...

precious innocent said...

kekeke... kalau top commenter, mcm i je yg menang... hehe...
nampak sgt i suka kasi komen kat blog org... hehe...

-mama emma-

Zuhaini said...

intan:
oh.. kalau gitu, kita add la dua-dua figure coz yg memberi komen ialah org yang sama.. :)

Yan:
hehe.. x pa, ada masa lagi.. :)
ye ke..? macam mana ya..? saya x reti la..

Zuh@iliey:
hehe.. jom join!

Acu:
hihi.. meh bagi sebijik dua.. :) boleh buat contest lagi! :)

Mummy Dasy:
hihi.. x pa, pelan2 la..

mama emma:
haha.. tu lah.. :) kita nak honour pengomen tegar.. :)

danial said...

hehe
acu tu sour grape tu..

komputer kat teluk intan rosak la pulak
(seperti biasa, kalau kekna start usik usik aje dia rosak...ni komputer kat hospital...)
so nampaknya tak dapat la nak compete intensively hahaha

de ..teruskan usaha...chaiyoo chayo!

intan mama ammar said...

yeah!!! i loike!

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)