Pages

Search This Blog

My-Alia Giveaway #2

Salam....

So u did not have the chance to be our Top Comentator...? Fret not! Relax..

It is now the time for My-ALia Giveaway #2!!!!!

**ok, so i confess. I bought a few of this mug. So i intend to do a short and quick 'quiz'. boleh ya?!

So, for My-ALia Giveaway #2 prize is this mug:

:) hope you like corns!

ok. it is so simple.

You just have to 'guess' what Alia is saying in this picture:
You may just write your answer at the comment area of this entry..


The winner will be judged by the most creative entry!

Oh ya, you may enter as many guesses as you want to.. :)

Good luck!

update!!
forgot to tell u, that is Danial, and her mom, Kek. And danial is actually holding/eating a biscuit :)


13 comments:

intan mama ammar said...

Alia: Alia nak 'benda' yang abang pegang tu boleh? (eh, apa bendatu? kenapa blurkan?)

mimielola said...

Alia: Ibu, kenapa abang tu tutup mata?


p/s: Ini soalan lazim yg anak saya akan tanya. Hahah

Mommy Lyna said...

Alia: diam.. diam.... biar dia kayal... nanti dia dah leka kita ambik puting kat tangan dia!

Zuhaini said...

intan:
hmm.. nice! oh, benda alah tu ialah biskut. x blur pun, yg blur background je.. biskut tu kecik sangat.. :)

mimielola:
nice! haha.. oh, anak ms lola suka tanya begitu ya? :)

mommy lyna:
hihi. nice!

ZuH@iLieY said...

alia kata...
"mamamam"

Zuhaini said...

zuh@iliey:
oh, gitu ye..? ok, tq for ur participation! :)

MUNIRA said...

alia : mmmmm mmmmm mmmmmmm (tgh fikir hehehehe)
agak2 apa laaa yang abang tgh fikir tu?

(alia kan budak bijak ;) )

♥Hernee Nazir♥ said...

cubaan pertama.. ;-p

ibu tgh khayal control cun..abg mkn biskut sambil tido..kalau Alia amik puting ni msti dorg x prasan kan..hehehe~

Umi Nawfal said...

blom abiskan contest nih??? nak try jugak..
"abg danial dah tido.. boleh la alia amik biskut abg danial tu.."

Mommy Lyna said...

"Puting ke..biskut? Hmm.. Puting macam senang nak ambik, tp biskut macam sedap je!"

Nurhayati said...

Alia: Sedapkan Abg Danial biskut tu?! Alia yang buat..makan la sampai habis (ha rasakan pasni mesti Abg Danial tido, Alia letak ubat tido dlm biskut tu, sbb Abg Danial dengki tak nak bagi Alia pinjam toy dia..pasni Alia main puas2..rasakan..hihihi)


wah panjang lak ayatku ni..hihi

DYLA said...

Alia:
ohhhh sleepy danial....(whispering....)
now i can get your 'puting' & your biscuit just 1 shot!

Jazimin said...

tak macho laaa abang nih...pakai baju Man U tapi nak hisap puting...:p

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)