Pages

Search This Blog

My N95

Salam...
It is time for me to write about my gadgets! :)
Well, mama ammar asked me about my N95. hmm.. to tell u the truth, n95 is already outdated la... :) haha.. nowadays, i guess there are a lot more advanced phones in the market! :)
but...

i'm still using my n95. wanna know why...?

Here's my story...
I bought it around July, 2007. (can't remember the exact date, coz i'm a forgetful person! haha)
I was carrying Alia at that time.. supposedly around 4 month pregnancy.
Suddenly, i had this urge to buy the phone. So i nagged and nagged mr hubby until he said yes, in the end! haha..
there are a few criterias that made me choose this phone.

1) the price.

i actually was hoping to get this (E90 communicator phone) wah.. so cute! with the keyboard and all... but it was so expensive! it was RM 3k at that time!

So, i had no choice. i had to settle for my 2nd option, and that was N95 (although n95 was a bit pricey too! i bought it at RM2, 500.00 haha.. nowadays i think the price has dropped to RM 1 k something..)



2) The camera!

Yup. i was aiming for a handphone that takes good quality pictures. this one has 5 megapixels! :)
** i know, if i buy camera digital, i can have a lot more megapixels, but i want ALL in ONE gadget! :)

3) the features

I like the wide screen. For a rabun person like me, it is a major thing for me! haha..


4) the rest that i like about this phone:

-it's 2-way slides :)


-it can play movie / media player (yeah, i know many phones can do that..)

-e-mail, web browsing, local Wi-Fi connectivity


And.. the latest version of this N95 was... N95 with 8GB .. the black one!
:)

**forgot to mention that 98% of the pictures in My-alia.com are taken with N95! :)

**and here's something you can edit using N95....
*pics of phones : credit to Google

7 comments:

intan mama ammar said...

Oh dah murah banget ye? I want.. tak kisah la out dated ke apa.

Nut I just spent thousands on my fave gadget recently. arrrrr

Zuhaini said...

a ah. saya tgk hari tu da 1.5 k je! (tp tak tau la yg 1st hand atau 2nd hand..)

fave gadget..? apakah itu...? nak tau gak... :)

Nurhayati said...

wahhh peminat Nokia yer.. ape pun semua cantik2.. duit pun nak kena cantik gak hehe

Zuhaini said...

yup.. coz nokia mudah digunakan! :) sony ericson saya tgk, macam susah sikit la.. :)

hehe.. tp ada je yg murah.. :)

Lenny said...

ehehhe... i have one too... present for hubby... dier beli masa first day N95 kuar.. siap berusaha pujuk mamat nokia nak gak dapatkan one... coz phone baru.. sah2 goreng pisang panas kan..

and i am still using it.. suka bangat phone tuh.. senang amik gambo and all... kan?

Mommy Lyna said...

Im using n95 8gB. Mula2 susah nak biasakan sbb besar gabak. I was using Samsung d60 last time which is smaller. Tp lama2 jd best,lagi2 bila kuinstall ebuddy,ceting pkai hp.hahaha. & gps yg sgt membantu kalo nk drive KL.

Zuhaini said...

Lenny
hehe.. oh, time baru keluar.. mahal kan time tu..? :)

a ah.. sangat senang nak ambil gambar dll.. :)

Mommy Lyna
hehe.. oh. yg 8 gb.. besar memory tu! :) tp cantik coz hitam! :)
oh.. saya x reti la pakai ebuddy.. tak silap kalau nak buat blog post pun boleh, kan? tp part tu saya x masterize lg..
hehe.. a ah.. gps dia sangat membantu (tp x pakai pun.. abih kredit nanti!) :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)