Pages

Search This Blog

New Shoes!

Salam...

Presenting..


Alia's new shoes! (oh well, Alia doesn't have many shoes to be frank.. that's why her mama can do an entry specially for her latest shoes!) :) haha..

It was quite expensive, i tell u. Around RM 24 plus plus.

I said to Mr Hubby : "Mak Ai, Mahalnya! Takda ke yg murah? "

(hehe.. i thought her shoes can be around RM10 something.. haha i know. cheapskate!)

But in the end, Mr Hubby paid for it because he was tired choosing the shoes for his princess... :)

8 comments:

intan mama ammar said...

Wey, sirius kasut budak mahal gilaaa. Sebab tu wafiy pun ada satu kasut je. (dah la belum boleh jalan, buat rugi je beli byk2).

Kasut yg stakat 'cartoon network' tu pon dah 25. mmg expensive la brg baby ni.

Nurhayati said...

betul2x... barang baby mahal.. tapi mahal camne pun tangan tetap gatal nak beli gak..huhuhuh..

jua said...

kasut tu cun sebab ada corak kotak2 tu. brg budak mmg mahal skang, biar beli yg berbaloi..mahal tapi boleh guna lama tu yg paling penting.

MommyDania said...

wah, kasut alia ada bling2 la. i agree, baik beli yg mahal & tahan lama.

Zuhaini said...

intan:
erm.. haha. sama la dengan alia. ada sepasang je. termasuk yg ini, 2 pasang je la! :) haha..

Nurhayati:
hehe.. kan.. sama la kita. tp kdg2 tu, terpaksa beli, pasal nak pakai..

Jua:
hehe.. oh, part kotak-kotak eh? hihi.. yup. setuju! point taken..

Mommy Dania:
hehe.. sama la. setuju!
(bling bling tu efek gambar je.. haha)

danial said...

heheh
not bad jugak citarasa ayah alia...

fusherna said...

more cute n adorable shoes here :)
direct shipping from Sydney to Msia!

http://from-aussie.blogspot.com/

Zuhaini said...

danial:
Haha.. Dia mmg ada taste! Hehe. Tp tu la. Mahal ya amat.

Fusherna:
Ok. Thanks! Will visit soon..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)