Pages

Search This Blog

on 11th Hour and True Blood!

Salam.....

Well, a few hours ago, i changed the channel, from one to another.. i called it surfing the channel.. haha.. and then on HBO, there was 11th Hour!!! (maybe because today ~ wednesday, is the Earth Day!)

(sebenarnya i was a little bit excited to watch this because Leonardo Dicaprio will be talking about global warming, and all! And i am a biologist! so it is in my blood!)


But, i continued my surfing....

then on the other channel (at this part, i really forgot what channel.. 412 or 413..? Max or Star Movie...? ) ok, so on that other channel, there it was! True Blood! OMG! i couldn't choose anymore! it had to be True Blood! (sorry Leo, maybe next time, ya! *wink* ala, astro used to repeat the same movie, rite..?)

Ok, for those who still have no idea what True Blood is, here's the official website.

here's a few synopsis i took from the website:


Local waitress Sookie Stackhouse (Anna Paquin), however, knows how it feels to be an outcast. "Cursed" with the ability to listen in on people's thoughts, she's also open-minded about the integration of vampires — particularly when it comes to Bill Compton (Stephen Moyer), a handsome 173-year-old living up the road. But as Sookie is drawn into a series of mysteries surrounding Bill's arrival in Bon Temps, that tolerance will be put to the test.


****maaf ya alia, gambar 5sedikit sexy..... ***

:) ok, i had to admit, i like the 'hero' or the main character in this TV series.. both the lady (Sookie) and the guy (Bill) ... although Bill happens to be a vampire! :)


*speaking of vampire, i have yet to watch Twilight! hmm.. :( last weekend i couldn't open the file.. it stated that i have no Real Player in my lappy.. sabar je lah, kan...? :(

Ok, back to True Blood, i like the idea that people can sometimes fall in love ~ even to a handsome vampire.. :)

but what i don't understand, how can it be that vampire's blood can be a cure...?! (i saw the making of it, but still i have yet to grasp the idea unless i watched it for the next few episodes!) hehe.. :) ~ke i yg mmg x paham ni...?

photos by google..

Guys, mintak tolong doakan rakan kita, Huda, yang kemalangan dan patah tulang pinggulnya.. kesian sangat.. Huda was my coursemate in KUSTEM years back. Please recover soon.. sedih baca cerita Huda...

**have you joined our My-ALia Giveaway #2 ? :)



If u'r my clique,
Please give THIS a CLICK!!!!
(please click at the button! tq..)
Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) celebrations (57) hickups (57) contest (49) info (40) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) breastfeeding (20) shopping (20) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) sembang kosong (10) tips (10) advertorial (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) shaklee (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) kuruskan badan (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) kurus dengan cepat (4) kurus selepas bersalin (4) macam mana nak kurus (4) masak-masak (4) petua kuruskan badan (4) produk kuruskan badan (4) set kulit cantik (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) esp (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) kurus dengan berkesan (3) kurus tanpa lapar (3) money (3) set kurus (3) tadika alia (3) vitalea (3) vitamin (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) alfalfa (2) ask me (2) atasi kulit kusam (2) b complex (2) baju baby (2) baju saya (2) cara banyakkan susu ibu (2) cara tambah susu badan (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) family (2) filem (2) habbits (2) kanak-kanak (2) kembalikan kulit berseri (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) perut kempis (2) petua tambah susu badan (2) pinggang ramping (2) rambut gugur (2) sembelit (2) survey (2) tambah berat badan (2) tambah susu (2) the look (2) tips tambah susu badan (2) twilight (2) vitamin kanak-kanak (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) vitamin untuk subur (2) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi rambut gugur (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) collagen powder (1) collagen powder shaklee (1) confinement (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) gla complex (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kencing manis (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesuburan (1) khasiat (1) kolesterol tinggi (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) masalah rambut (1) meal shakes (1) menyusukan anak (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) performance drink (1) perkumuhan (1) pil tambah susu badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) promo (1) promosi (1) promosi esp shaklee (1) rahsia kulit cantik (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) set D (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) shaklee promotion (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (1) susu protein shaklee (1) tambah selera makan (1) tips kurus (1) update (1) video (1) vita-C (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk wanita (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1)