Pages

Search This Blog

on The Correct Way to Wear a Lipstick!

Salam....

Well, Alia is proved to be a very observant little child. Indeed! and she now will teach us the right way to wear a lipstick ...

Step1 - find a 'lipstick'. No, Alia, that's a compact powder!

Step 2 - Found it! and this is how you should wear the lipstick.... :)


hihi...

*keynote: This is something she does all the time! :)


**have you joined our My-ALia Giveaway #2 ? :)



If u'r my clique,
Please give THIS a CLICK!!!!
(please click at the button! tq..)

10 comments:

erlyda said...

Dah pandai nak pakai lipstick yer..comel jer

Zuhaini said...

hehe.. dia tiru ibu dia.. :) dia pun nak pakai juga! :)

intan mama ammar said...

itu makan liptip namanya... hati2 jgn termakan betul ya alia!

Anonymous said...

alia pun nk melawa..myson pun suka mintak ditenyehkan lipstik if nampak sy make-up nk g jln2 ke..

Zuhaini said...

intan:
hahaha... :) tu lah.. part tu yg kena selalu pantau! :(

honeylanz:
hihi.. haha.. budak-budak.. semua nak! :) sabar je lah...

ZuH@iLieY said...

hehehh
makan je shasha

ZuH@iLieY said...

shasha..
jgn jerit2..
dah malam..
g tidooo

Zuhaini said...

zuh@iliey:
ish.. jgn la makan.. kang tak pasal-pasal kena gi HKL tengah-tengah malam buta ni! :(

dia dah tido dah! :)

danial said...

hahahah
comel comel

Zuhaini said...

hehe... macam ibu dia.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)