Pages

Search This Blog

on 'Dear Ayah'

Dear Ayah...

Eventhough u always sleep early... and leave me all alone...
playing with myself...

when sometimes you play also.. (but i was just watching..)
Dear Ayah...

Thank you for changing my diapers... :)


Thank you for taking care of me eventho i know u wanted to watch the news on the telly so bad..

and sometimes u left me watching it for u! :)

Last but not least..

i hope u like this simple poem...

dedicated specially for u, Ayah...

on your birthday! :)

Hope u'll have great years ahead.. panjang umur, and murah rezeki.. insya allah..



If u'r my clique,
Please give THIS a CLICK!!!!
(please click at the button! tq..)

15 comments:

Nina said...

happy besday for ur hubby...suke lak ngan entry ni

Zuhaini said...

(bagi pihak mr hubby) Tq! :) hehe.. itu semua gambar arkib! :)

DYLA said...

happy birthday utk daddy alia..

alia hadiahkan poem je ye.. mummy bg apa plak?

Mummy Dasy said...

Happy b'day to ur hubby @ ayah Alia.. ape gaknye hadiah ayah dapat hihihi kepochi

Zuhaini said...

DYLA:
hehe.. tq! hehe.. alia bagi poem.. ibu alia bagi apa..? hehe.. itu rahsia!!! :) [sebenarnya x da benda spesel pun, tu yg malas habaq!] haha :)

Mummy Dasy:
tq! :) oh.. segan la nak habaq! :)

Nurhayati said...

Happy Birthday to Ayah Alia... so cute poem tu.. sweet sangat2.. =)

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..!!

Zuhaini said...

tq! :)

sweet..? hehe.. terima kasih.. x dak idea sbnarnya.. :)

Amiin...

p-na mama oja said...

HEppIE bahday aYah ALia!!

-suker pic alia dlm ball tu,sungguh colourfull...klu oja mau pitam tu main, coz dia hantu bola..x berkesempatan lg nk bwk dia tmpt camtu..huuhuu

Siti @ nurie said...

wah wah...rajinnyer ayah.....agaknyer, kalau tinggal anak2 ngn ayahnyer pun, mesti ok punyer....he he hehappy besday ayah...

Zuhaini said...

P-NA:
hehe..bola tu mmg colorful sangat.. (tu di Pusat Sains..)

siti:
hehe.. oh ayah dia reliable! :)

ZuH@iLieY said...

heppy beday!!!

ZuH@iLieY said...

xda blanja makan mewah ke?

ZuH@iLieY said...

jom..lepas ika balik n kek datang kite celebrate..
jom..jom

Zuhaini said...

zuh@iliey:
tq! ada org nak belanja ke...? :)

aCu said...

haha..pandai kakni kenekan gambar ngan poem tu..
btw,ni blog ika..
tp x de pape lagi la..
buat pon sbb bosan dok ukm nie..
lame sgt nak tggu exam abes..
haha..
http://kambenggurunsahara.blogspot.com/

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)