Pages

Search This Blog

on Edward Cullen vs Bill Compton

Salam...

I've finally watched Twilight!!! Thanks to Alia for behaving very good tonight and she slept early.. so i get to watch it! :)

Well.... sometimes rasa macam back in high school when we have a sudden crush towards the main character in a movie.. but oh well, it's good that the feelings will only last for several days! :) haha..

Last time i admitted that Bill Compton from True Blood is a HOT actor..


well, Edward Cullen is not too bad either!

Cuma for me, i think Edward looks so cute, compared to Bill who looks a lot matured!

but they both are caring, loving, and.... they are vampires! :)

*think i'm gonna find a VCD / DVD for :

-Twilight
-Season 1 of True Blood (ada ke...?)


**pssst.... antara Edward Cullen and Bill Compton, who do u vote for....? :)



If u'r my clique,
Please give THIS a CLICK!!!!
(please click at the button! tq..)

15 comments:

Anonymous said...

me vote for Edward cullen.. so sweet

MeL said...

Edward Cullen..encemnyersss! Check this out -
http://malaysiantwilighter.blogspot.com/

isz_3707 said...

Jacob Black (book version) ngeeeeeeeee. Ada rasa nak tempeleng x sebab xmenjawab soalan. I tengah mabuk ngan that dog, sorry..haha

aCu said...

jgn nak ngade2 amek edward ika.g carik org len.

intan mama ammar said...

me vote for Jacob Black ofcoz. after reading the book JB is da most hensem

Mommy Lyna said...

I tgk twilight skip2 & takleh nak menghayati. Hahaha. ada edwad cullen & jacob black yg asik duk terjerit2 je kat sini.

Nina said...

edward cullen..yeyyyyy

supermummy said...

edward cullen of course! dah tgk twilight banyak sgt kali dah tak terkira. sampai husayn pon dah kenal kalau tgk muka pelakon twilight..haha..tapi true blood layan jugak. kelakar tgk abang sookie tu mcm gila sikit..haha..by the way jgn lupa tahun ni ada new moon pulak..tak sabar rasanya! kehkeh

Zuhaini said...

Honeylanz:
hehe.. cute! (tp Bill macho!) :) haha

Mel:
hehe.. cute kan..? :) wah.. thanks for the link! nanti saya check it out! :)

isz:
hehe.. x pa. oh.. dalam novel nama dia Jacob Black ya..? :) hehe.. saya tak berapa rajin nak baca novel la.. :( tu yg tak tau tu! :)

Acu:
hehe.. oh, ika punya ya..? sori.. x amek pun.. terpikat je! :) haha

intan:
wah.. ni yg buat saya nak baca buku dia nih! :)

Mommy Lyna:
haha.. kena tgk a to z la mommy lyna.. baru paham cerita dia! :)

Nina:
hehe.. edward ya..? :)

Supermummy:
hehe.. sama la kita. saya pun tgh gila kat edward tu.. :) new moon! wah.. menarik tu! :)

luvmeteddy said...

edward cullen of course!!!!!!!!!hehe..cutenye die..im dreaming of him..ngee. :D

ZuH@iLieY said...

dah tgk queen of langkasuka?

ZuH@iLieY said...

best tau

E.L.L.Y.N said...

my vote goes to Edward Cullen!

Zuhaini said...

luvmeteddy:
hehe.. siap termimpi2 ya! :)

Zuh@iliey:
lom.. best ke..?

E.L.L.Y.N:
hihi.. me too! :)

luvmeteddy said...

dah2..cite tu pun best..sume pakai bju melayu..hehe

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)