Pages

Search This Blog

on Ely's Turtles

Salam...


Dear Ely,


Since that Kek Na, Mr Edol and Danial couldn't be around this weekend.. so,


we are the 'lucky' ones who have to clean out your aquarium!


Aiyo.. very dirty maa! and so smelly!


Lucky that Mr Zul (a.k.a. Mr Hubby) is around! so me and my mom managed to escape from the duty!


Err.. Alhamdulillah, everything went well, although Mr Hubby was even equipt himself (covered his hands) with a big plastic bag ! (coz he was a litte bit intimidated by the turtles too! haha)..


So, here's the result :



:)



and the bigger one is still bullying the smaller one! :( bad turtle!


ok eli, good luck for your exam!


*when you come home, we'll go to the metrojaya warehouse sale ya! *wink*



If u'r my clique,
Please give THIS a CLICK!!!!
(please click at the button! tq..)

11 comments:

p-na mama oja said...

tomei...
tp p-na geli nak jaga laks..huhu!

Zuhaini said...

haha.. tu lah. comel, tp mmg, saya pun nak pegang geli ya amat! :)

ZuH@iLieY said...

hahahhahahha
tengkiu la kak ooiiiii
hahahhahah
turtle tu baik la..
tgk la tuan dia sapa..
thanx la ye susah2 je basuhkan..
hahhahahah
kesian korang..
nnti ely blnja cal c yum ehhh

Zuhaini said...

haha.. last weekend abg zul yg bersihkan.

hari ni, mak yg bersihkan! haha.. mak kata 'dah x nampak turtlenya'... hihi :)

ZuH@iLieY said...

hahah..
mantap mak kiter..

ZuH@iLieY said...

hehhe
susah2 je la korang ni
hehe
tq

ZuH@iLieY said...

once again thanx..
haha

ZuH@iLieY said...

thanx for the gudluck wish

ZuH@iLieY said...

thanx for cleaning the aquarium..
heeee

aCu said...

wish la kat ika gak..
haha..
p/s: kakni,nampaknye kakni dah ade pemennag la utk contest kakni tu..

Zuhaini said...

zuh@iliey:
haha.. cubaan untuk menang top commentator nampaknya.. :)

acu:
hehe.. oh, contest mana..? depa ends ujung bulan ni...

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)