Pages

Search This Blog

on I've bought it!!!!!

Salam...

Well, today i'm quite pack.. lotsa things to do...

(have yet to answer all of ur comments.. will do it later..)

but i just wanna tell u guys that...

I've bought it!!!! :)



Yesterday after my sis and i went to the Metrojaya Clearance Sale, we went to Carrefour and i bought a VCD of Twilight... :) ada DVD, but i think i don't wanna waste a lot of my money on that... hehe.. VCD pun ok, kan..? :)

Eh, I heard that Twilight ada 4 chapters, and this one is the first.. ada 3 books / films to go.. (macam Harry Potter la).. betul ke..?

Aduhai... kena baca novel ni yang payah sikit tu.. :) never mind, i'll wait for the next movie to come out! :)



If u'r my clique,
Please give THIS a CLICK!!!!
(please click at the button! tq..)

9 comments:

isz_3707 said...

babe, actually the movie tu xsedetail (of coz la kan, apa aku merepek ni?) as the books. klau u baca books mesti "ooo, patutla dia camtu, rupanya...." haaa, faham x apa i nak sampaikan ni? haha, kalo xfaham bebuat la faham ;)

i love jacob black! ngeeeeee

Zuhaini said...

isz:
hehe.. oh, kesimpulannya kena baca buku juga la baru faham ya..? :) hmm...

tq 4 the idea.. nanti saya try cari masa untuk baca! haha :)

luvmeteddy said...

betul2..ade mcm2..hehe..cari la MPH..wahh nk pomot MPH lak kat cini..ngee :D

Zuhaini said...

luvmeteddy:
hehe.. MPH ya..? hmm.. ok, nanti saya tgk di MPH OU.. :)

aCu said...

haha..tahniah di atas kejayaan anda membeli cite twilight itu.

Zuhaini said...

acu:
hehe.. jeles la tu! :) tak pe, ika nak tgk pun bole! :)

ZuH@iLieY said...

hehehehhe

ZuH@iLieY said...

i vote for edward..
coz i dont watch true blood...
muahaha

ZuH@iLieY said...

eh..
yang super mom ni kan..
camana nk vote
dah click
nothing happen pun

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)