Pages

Search This Blog

on Mayday! Mayday!

Salam....

To tell u the truth, ibu alia forgot the right spelling for "mayday".. is it like that (one word) or "may day"...?

hmm...

anyway, i just realized something....

today is 21st April 09.

and in 7 days...

it will be ..

.

.

.

.

.

.

.

.

Mr. Hubby's Birthday!!!!!!

(aduhai.. ibu alia x beli apa-apa lagi ni!!!!)

Ada suggestions....? thank you very much ya!




If u'r my clique,
Please give THIS a CLICK!!!!
(please click at the button! tq..)

6 comments:

erlyda said...

Klau orang lelaki ni biasanya bagi jam..minyak wangi..wallet..aper2 jer yang dia suka pun ok gak

Lenny said...

sama besday ngan i kannn... hehehe.. i remembered what you gave him last year.... :)

Zuhaini said...

erlyda:
hmm.. jam ~ mahal dan dah ada.
minyak wangi ~ dia x suka pakai! :(
wallet ~ baru pakai yg hantaran punya.. haha.. anyway, thank you ya.. kena pikir lagi nih.. :)

lenny:
yup! (tu yg rasa mcm lenny nak announce winner pun 28hb kan..?) hihi.. oh, last year punya barang masih pakai ke hari ini.. mmg berbaloi la itu Crumpler! :) tq!

intan mama ammar said...

dia suka gadget tak? hehe, my hubby tak suka. kalo suka boleh bagi hp ke, pda ke.

atau macam dah 10 kali birthday suami disambut bersama, belanja makan je zu. senang. tapi belanja yg spesel lah.

aCu said...

takat abg zul,
kasi selipar dah..
mak bising la..
die suke pakai selipar bapak..

Zuhaini said...

intan:
oh.. suka juga, pasal dia org IT! :) erm.. dinner sounds great! and cheaper too!

aCu:
haha.. jahat!!!

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)