Pages

Search This Blog

on Metrojaya Warehouse Sale


Salam....

Anybody going to the Metrojaya Warehouse Sale...?

We went there last year.

This year tak tahu lagi whether nak pergi atau tidak....

Takut 'ter'boros je... :) but i am actually trying to buy my perfume.. finished already la!!!

oh Mr Hubby, jom jalan-jalan, shopping shopping! :)

~oh ya, Metrojaya Warehouse Sale is at the Stadium Malawati, Shah Alam, from 22nd to 26th April 2009.

:)

pic by Google



If u'r my clique,
Please give THIS a CLICK!!!!
(please click at the button! tq..)

17 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

wow..nk gi shopping ae..

precious innocent said...

td ada baca review, ramai betul yg borong perfume.. xtra murah kot..

-mama emma-

Siti Fatimah said...

bestnyer dpt pi... nak kirim perfume boleh tak!!! :D

Zuhaini said...

Hernee:
hehe.. sekali sekala... :) jom!

mama emma:
ye ke..? mintak-mintak la ada lagi! :) jom! dekat je dengan rumah, kan...? :)

Zuhaini said...

Siti Fatimah:
hehe.. insya Allah pi. Perfume apa nak...? nanti saya gi tgk..

iena hamdi said...

nak ikut...

Mummy Dasy said...

Nasib baik jauh klu x mau ku pun jejak kaki ke sana hehehe

Zuhaini said...

Kak iena:
hehe.. Jom! :)

Mummy Dasy:
hehe... tak apa lah.. jimat sikit duit! :)

luvmeteddy said...

g la..best.mcm2..hehe...

Zuhaini said...

luvmeteddy:
hehe.. insya Allah... takut 'ter' membazir je! :)

mrs noba said...

pegi last year on the very last day...
not worth my fuel ke sana...sbb byk yg tinggal ntah hapa2.
kalo gi awal2 ok rasanya.

ZuH@iLieY said...

hmm....

ZuH@iLieY said...

xbesh pun...
huhuu
penat beratur kat tmpt perfume tu je
ahhahahah

ZuH@iLieY said...

hm..
tapi kalau nk beli coklat pi la...
bgus..
murah sgt
heheh
snickers 6 bars(yg beso)rm 10..

ZuH@iLieY said...

yuhuuuu

ZuH@iLieY said...

uih..
reply la..
penat org comment nih

ZuH@iLieY said...

shasha bile nak tido nih

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)