Pages

Search This Blog

on Mr. Hubby's Birthday Present..

Salam...

Well... (atas permintaan ramai.. haha.. x la ramai sangat pun.. saya je perasan.. :)

this is what i gave him this morning...

.. to wear at the office today! :)

After considering Perfume (he dislike perfume coz it'll make him dizzy), Gadgets (oh.. i don't have so much money..), Wallet / Belt / Tie (well.. he has them already..)

so, i bought something that he'll wear.. and i know, he's desperately need a new short sleeve shirt for work! :)

Tambahan:

i bought a perfume yesterday! :)

Yup.. Givenchy lagi!

My old one ~ Irresistable (purple one) was quite expensive! 50 ml ~ RM 285! (my budget for perfume is around 200 only! haha.. sudah bankrap!)

so i opt for this one instead..
30 ml, RM 185.00 :) boleh la.. smells quite the same..



If u'r my clique,
Please give THIS a CLICK!!!!
(please click at the button! tq..)

16 comments:

Anonymous said...

wahh..hr ni ur hb mesti senyum sampai ptg..dpt birthday present dr lonely wife ;)

cantik botol parfume tu..merah lg

MommyDania said...

birthday suami kita dkt2 ye. dh beli utk hubby kena ada utk diri sendiri kan..you go girl!

Zuhaini said...

honeylanz:
hehe.. senyum ke..? haha.. bila org sakat dia, dia senyum la.. :)

merah..? ah.. itu yg mampu.. (saya rasa yg kaler purple lagi cun! haha)

Mommy Dania:
a ah kan..? haha :) hihi.. oh, perfume itu HARUS beli pasal dah habis! :)

luvmeteddy said...

bestnyeee..dpt adiah...hehe...perfume tu manyiiii... ngeee :D happy bday to papa alia..

precious innocent said...

perfume hantaran kawen emma pun x habis lg.. haha... save sungguh!!!

-mama emma-

Zuhaini said...

luvmeteddy:
hehe.. best la, kalau kita yg dapat adiah! :) haha

mama emma:
mak ai.. lama sungguh x abih2 lagi! jimat betul! :)

bspotgurl said...

Bestnya dapat hadiah

Zuhaini said...

Bspotgurl:
hehe.. org yg celebrate birthday best la, dapat hadiah! :) kita, biasa je!

intan mama ammar said...

wow, perfume so expensive kan? i tak pernah pakai perfume mahal gini sebab kedekut gila tang benda2 selain gadget.

Zuhaini said...

intan:
haha.. a ah la. ntah part mana yg mahal sangat ntah la.. :(
hihi.. tp i mmg pantang, kalau perfume habih! sure kena beli.. kalau tak, rasa mcm x lengkap je.. :)

ZuH@iLieY said...

elehhh
nak eksen la tuh

ZuH@iLieY said...

ehhh..
btw..
mak kata perfume tu xbau pun la..
hahaha(jeles ni)

ZuH@iLieY said...

saye nak bykkan kommen nih
hahhaha

ZuH@iLieY said...

hm...
dah bape ye agak2 kommen sy nih
agak2 leh menang xnih??

ZuH@iLieY said...

hm....
mana alia nih??
xbalik2 lagi nih??

ZuH@iLieY said...

adiah untuk i xda ker??

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)