Pages

Search This Blog

on My Weekend Plans

Salam...

well, weekend is coming, and what's your plan? :)

as for me, I am so relieved that BOTH me and mr hubby don't have to work this weekend! yay! :)

so Mr Hubby, here are the things I'd like to do this weekend:

(please give me your co-operation because you are going to drive me there and lend me your signature ~ to sign the credit card bills when we make the payments! haha)

1. Play with Danial (err.. to be exact, Alia maybe playing with Danial, but me...? i'll be 'torchering' danial! hahahha) err.. betulkah spellingnya..?



















2. Buy my perfume (the bottle is nearly empty!)


3. Visit my home (at Saujana Utama... Check the mails, clear the dusts etc)


4. Go and see the Monster exhibition (at Midvalley... erm.. but a bit pricey, i guess.. RM12 (adult)!!)


5. Poney warehouse sale (at SACC, Shah Alam.. dunno whether it has ended or still going on.. i already asked De to shop for me!) :)



6. Go to Carrefour Wangsa Maju and find this one boutique (First Lady, i guess) (to find a Batik blouse. My sis bought one at RM30! very cheap!)


7. Watch Twilight!!!! (wah..can't wait! but i'm still wondering.. "do i have the time...?")



So, what's YOUR plan for this weekend....? :)



**have you joined our My-ALia Giveaway #2 ? :)



If u'r my clique,
Please give THIS a CLICK!!!!
(please click at the button! tq..)

10 comments:

Mommy Lyna said...

Wiken.

Esok buat jamuan farewell.

Lusa jalan2 beri barang Sarawak. Sapa nak kirim, sila sms!

Zuhaini said...

wah.. bestnya sarawak!! saya nak kirim Mee Kolok dan Nasi Ayam Penyet bole...? hahahha... :)

i miss sarawak.

**tak apa lah, susah2 je mami karang nak angkut (apa yg saya kirim), dengan Fahry nya, dengan HAfiy lagi.. :) err.. mau mai KL ka...?

Mommy Lyna said...

kami dah nak pindah la Zu... hehe. nak kirim apa2 bgtau ya, sebab kontena banyak space hehehe.

mi kolok takut basi kat tengah laut je huhu.

intan mama ammar said...

Wah!!! Pasal twilight tu, sila tgk malam2 oke! Lepas tu bayangkan cerita ni cerita hantu, dan ternanti-nanti, dimanakah hantunya!

Lepas tu sila bgtau saya, mana lagi Hansome, Edward Cullen atau Jacob Black.

I tgk Twilight tak terkira berakali dah, sebab syok habis!

Zuhaini said...

mommy Lyna:
oh gitu.. ok, insya Allah.. nanti saya pikir-pikirkan..
*tgh berkenan kat telekung di Pasar Sarikin.. :) hehe..

mama ammar:
heheh.. oh, malam ya..? kena tunggu Alia tidur la nampaknya! :) hihi..

ZuH@iLieY said...

huhhh...bejalan je makcik nih
ish....
pi jalan2 tu ingt2 sikit adik2...

ZuH@iLieY said...

"torturing"...heeee

ZuH@iLieY said...

yaya..
rindu de x?

aCu said...

yaya kate die x hinggin nak rindu kat de..
die kate bosan ar asyik tgk muke yg same je tetiap minggu..

Zuhaini said...

zuhailiey:
hehe.. ye lah! :)

Acu:
hahah.. acu tu mcm dengki je! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)