Pages

Search This Blog

on The Truth About My Blog

Salam....

Well, after reading mama emma's entry..

Somehow deep inside my heart, membuatkan i tertanya-tanya..

Does my blog has any of the flaws she mentioned,

like :

lambat loading...

too much ads..

etc.

now, i'd like to know the truth!

can you give me your feedback..

What do u think of my blog...? (so that i can 'upgrade' it)

be honest ya! :)

tq...




If u'r my clique,
Please give THIS a CLICK!!!!
(please click at the button! tq..)

15 comments:

Nurhayati said...

takat ni ok je view.. laju.. no problem with me ;)

danial said...

sama.. no problem
cuma bila gambar besar, lambat skit, tapi tak apa, best sebab ada gambar :D

Zuhaini said...

Nurhayati:
ok ye..? alhamdulillah.. kat komputer saya pun kira ok la, tp takut performance dia lain pula di komputr orang lain.. :) thank you very much!

danial:
alhamdulillah, ok, tq!
oh, kalau ada gambar lambat loading ya..? hmm.. ok, next time ani kecikkan gambarnya.. :)

precious innocent said...

ala zu... jgn aa mcm nie.. bukan blog zu la...

kalau lambat loading tu, blog emma pun lambat jugak.. tp ada cara nak tau brp lama lambat tu.. tp emma dah lupa la pulak... nak kene cari balik la sbb x sure sapa yg penah post pasal lambat loading nie..

isk... x best la zu terasa mcm nie... nie yg emma sedih nie.. waaaaaaaaaaaaaa.. ampun!!!!!!!!!

-mama emma-

Zuhaini said...

hahah.. la.. bukan merajuk la. just checking! :) kot kot la saya syok sendiri! :) hehe..

jgn sedih-sedih tau! :)

DYLA said...

blog awak sgt2 ok. semenjak kali pertama kenal(walaupun baru lagi), saya dah jatuh cinta. ok sgt. load pun cpt.

Mummy Dasy said...

ok..xlmbt cam biasa jek

p-na mama oja said...

p-na rasa blog zu dah laju compare dlu pnya.. cuma p-na rasa header tu kena kaci meletop skit...

Zuhaini said...

DYLA:
haha.. mak ai, puji melambung tingi! :) thank you...

mummy dasy:
ok, thank you! just checking! :)

p-na:
hehe.. dulu tu banyak yg mengarut je.. :) haha..part header tu, saya tgh tunggu ilham! haha.. :)

intan mama ammar said...

zu, i rasa pasal loading tu adalah technical and can be resolved jika kena cara dia. yg penting i tak ambik pot pasal ni (untuk my own blog) sebab malasnyaaaa.

tapi pasal penampilan blog ni, itu terpulang pada tuan punya blog punya citarasa, I mean a blog is personal rite? and nobody wants their blog to look 'kurang menarik'whatsoever.

Cuma tulah, depends kepada blogowners, and I respect you and how you wanna decorate your blog!

peace.

ZuH@iLieY said...

hmm
pikir sat

ZuH@iLieY said...

hm..
rasanya..
ok je.
tapi kan..

ZuH@iLieY said...

no hard feelings ah..
awat macam makin xlawa je pattern dia
hahhahahahah

ZuH@iLieY said...

(sbenarnya xda menda nk cakap...)
nak bykkn komen jer

ZuH@iLieY said...

eh...
bile mau g shopping??

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)