Pages

Search This Blog

Tag: Desktop Picture


As always, nobody wants to tag me.. so i tag myself! haha.. :)

so, this is my laptop desktop picture! :)


Well, there's no surprise there! of course it has to be Alia's picture... :)

*Erm.. for my office desktop picture, pun gambar Alia juga! :) tp tak payah tepek sini, lah ya!

Keynote: I'm still di awang-awangan drooling over Bill (True Blood).. :) hehe..



If u'r my clique,
Please give THIS a CLICK!!!!
(please click at the button! tq..)

5 comments:

danial said...

cumilnya anak sedara aku ni
meh makan nyam nyam

kalau danial mesti kata
'che che che' sambil usik telinga...

Zuhaini said...

hehe.. ah.. dapat bayangkan danial buat gitu.. haha.. :)

Nurhayati said...

comel giler.. kalau cam tu la.. nak wat keje pun malas.. sbb hari2 tgk wallpaper tu hihi

Zuhaini said...

Nurhayati:
hehe.. x la secomel Zara... :)
hehe.. kerja kena buat juga! :D

Anonymous said...

Hi
generic nolvadex
It contains inactive ingredients which are carboxymethylcellulose calcium, magnesium stearate, mannitol, and starch.
[url=http://www.alampal.com/]buy tamoxifen[/url]
For the 20 mg tablets, it contains 30.
http://www.alampal.com/ - nolvadex for sale
As for the side effects of using Nolvadex, they are usually relatively mild and rarely severe making it bearable enough not to be required discontinuation of treatment in breast cancer patients.

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)