Pages

Search This Blog

Vacation

Salam....

erm.. suddenly rasa macam nak pergi bercuti somewhere... :(
Mungkin pasal setiap weekend duduk di rumah / kerja, kot.

Like today, kena kerja pulak! :(

Sometimes rasa mcm nak termuntah kerja! hm.. tapi kalau x da kerja, susah hati pula! haha :)

bestnya kalau boleh ke mana-mana.. :)

*hmm.. menarik juga kalau kita explore the idea.. any suggestions...? haha..



8 comments:

mimielola said...

Saya plan nak bawak family pi snorkeling di Pulau Manukan ;)

ZuH@iLieY said...

huh
nak join gak apa ni.
bercuti xbawak adik2

danial said...

kadang kadang pegi bercuti boleh de-stress kan diri
hari tu pegi sepang retreat tu tak kira bercuti ke? (wakakaka...duduk hotel orang bayarkan macam best aje...)
anyway. kalau nak jimat tenaga, tak payah pergi jauh jauh
kalau kl, pegi la port dickson ke
tak jauh sangat..jadi tak penat..
(nak promote ni...tinggal kat avillion...hehehe..best tau...tapi duitnya pun best jugak...)

weekend depan insya Allah kekna balik
so kalu nak pegi weekend depan okayla
kekna dengan danial teman mak
si de balik tak?

Zuhaini said...

mimielola:
pulau manukan tu di mana ya..? :) bunyi macam jauh je..

zuh@iliey:
erm.. kacau daun la De ni.. :) haha.. boleh kalau nak ikut, tapi sendiri bayar la! :)

danial:
haha.. betul! sepang tu gi buat kerja la. siang malam.. :( stress!

avilion mahal sangat. murah lagi si cyberlodge cyberjaya tu.

tu la, ingat nak gi next week.. haha (macam ada duit!) tp bos cadang next week dia nak buat bengkel apa tah dekat Golden Horses, ani in-charge pulak tu.. :( kerja lagi.. :(

intan mama ammar said...

i suka JJCM. I love kelantan + terenggani. Makanan dia pelik2 dan sedap.

ZuH@iLieY said...

hehhh...tah pape katakhani nih
eh amik la ely jadi sukarelawan..jgn luoe..
kang penuh pulak xdapat ely keje..
kakek..ely balik ari slasa..ngn ika..
pasai study leave..
tapi xtau la blik shah alam balik bile..
sbb isnin tu exam..(d only exam for this sem)

danial said...

golden horses tu!!!
best la
kira macam holiday tak?
apa yang penting,
(bukan kerjasama)
kita tak bayar!!!!
:D

Zuhaini said...

Intan:
hmm.. kelantan dan terengganu not bad. suasana kampun tu saya suka! tp kalau nak drive, err.. sangat jauh la.. :(

zuh@ailiey:
ala.. org kan bos.. pandai la org squeeze eli masuk jadi volunteer nanti. abih kan la belajar dulu.. :)

Danial:
erm.. ntah la kek. tgk la macam mana. nak ikutkan, mmg x layak. tapi ani ikut je apa bos kata.. :)
tp ani ada instinct bengkel tu akan dipostpone tarikhnya.

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)