Pages

Search This Blog

Comot!

Salam...

Mrs Noba, ini baru COMOT!


:)

*'hasil' daripada 3 cawan air coklat.. plus beberapa sudu bubur kacang hijau..

Oh ya, PLEASE vote for ME at http://mysuperkids.net/ :) seorang hanya boleh vote 2 vote, tapi untuk 2 orang contestant sahaja! :)

vote 4 me, ya! :) tq....

15 comments:

p-na mama oja said...

wah2 tol2 comot nie..kikik

~vote, vote vote!!

Zuhaini said...

p-na:
hahah.. comot kan..? sekali imbas, orang tak tau itu budak perempuan.. hihi :)

::Umi Sufira:: said...

Memang betul comot tuh!:P

Zuhaini said...

umi sufira:
haha.. comot, kan..? :)

jua said...

comotnya.. huhu

sedap tgk badan alia yg chubby tuh

Zuhaini said...

jua:
hihi...
chubby kah..? macam kurus keding je.. :(

Nurhayati said...

mmg comottt habis tapi comot2 pun comel je kan.. kalau kita comot.. pikir la sendiri hahaha

sujaihah said...

comot nyer ia tu...meh sini anti basuh mulut tu hehhhe

Zuhaini said...

Nurhayati:
hahah.. betul la, budak2 ni, comot2 pun, cute jugak :)

Sujaihah:
haha.. thank you aunty.. :) selepas snap gambar tu, saya terus mandikan dia! :) haha.. x sanggup!

miezaniera said...

huhu comotnye..seyes punye comot ni..sape la wat alya sampai comot cani nih hehe

kakyong said...

Anis pun selalu makan comot.. tu pasal kalo lunch, makan di rumah mesti kena tanggalkan baju & suor.. tinggal diapers jer.. kalo tak, ntah brp helai baju sehari kena tukor... :D

kambenggurun said...

mak aih~ comotnye la hai dak kecik nie!

ZuH@iLieY said...

tgk sapa fotographer yang mantap tuh...
(tetibe)

zailamohamad said...

Comotnyer Alia..agak2 kesan comot kat baju Alia tu hilang x kalo basuh ngan washing machine??

Zuhaini said...

Miezaniera:
haha.. sapa lagi yg buat, Alia la! hihi :)

Kak Yong:
hihi.. oh, ALia tak boleh buat gitu.. karang terus dia berjalan straight ke tandas (dia ingat kita bukak baju dia coz nak mandikan dia..) :)

Kambeng:
ha ah.. acu dia x mau jaga dia.. kena la dia makan sorang2..

Zuhailiey:
haha.. perasan! :)

Zaila:
hihi.. so far, insya allah, hilang.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)