Pages

Search This Blog

For Twilighters!

Salam...

Ibu Alia nak tanya sikit ni...

Besides the author (Stephenie Meyer's Website), i stumbled upon a website..

called

Bella's Diary

erm.. is this Bella's Diary the continuity of the Beaking Dawn...?


I'm a bit confused here...

*honeylanz, u pergi ke JJ Fiesta tu..? :)

5 comments:

kakyong said...

heheh.. no idea abt this...

supermummy said...

zuhaini tak sure about bella's diary ni..tapikan tak silap sayalah..ada satu lagi sambungan lepas breaking dawn ni, tapi dia bukan la sambungan sebenarnya, lebih pada cerita dari edward cullen point of view pulak..dari first time dia jumpa bella.tajuknya midnight sun dan ada a few chapter pasal tu dalam website official stephanie meyer. tp dia tgh hold lagi buku tu..heheh

Zuhaini said...

kak yong:
hihii... x pe.. saja je tanya.. :)

supermummy:
oh.. yang lepas breaking dawn tu.. di website tu kata ada org dah leak midnight sun online, kan..? tp yg bella's diary ni apa pulak eh..? :)

intan mama ammar said...

hai zu. peminat betul u ni! sampai ke bella diary pun disiasatnya. :) Dah subscribe Twilight fan page kat FB? Ada gambar terkini EC

Zuhaini said...

intan:
hehe.. x la sampai die hard fan.. cuma ter jumpa je... :) Facebook ka..? oh lom lagi la, saya fan of Edward Cullen ada la.. haha :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)