Pages

Search This Blog

on Alia's New Pyjamas!

Salam....

1. The answer & the winner for yerterday's Pop Quiz i'll announce this afternoon, ya! (together with the picture of the prize..) :)

2. Oh, ya, this is the cute pyjamas i was talking about! :) Erm.. and this is actually her FIRST pyjamas! hihi... (nasib baik murah.. dalam RM17.00 +- gitu.. at JJ Au2) :)

The model was drinking Calci Yum... :)


Erm.. And she wanted to eat cekodok too!..

See, Mama Ammar.. Lots and lots of pyjamas for todlers (boys too!) erm.. baju warna biru tu banyak juga, kan...?

7 comments:

Yan said...

ekekekeke... saje wat surprise ekk..

tp kite tak joinpun.. cume nak tau jawapan jek

Anonymous said...

alia pakai pyjama pun masih makan calci yum lagi..auntie igt alia dah nk tido..abis comot nnt..
zu, byk gak pilihan situ. has br sekali g jj au2..sbb jauh skit.

x sabar nk tggu announcement tu !
;)

precious innocent said...

huhu.. mmg cute la..

zu, rasanya alia kene pakai baju ropol2 la.. baru nampak gegirl, la nie nampak serupa boboy la..

jgn marah aaaa :D

-mama emma-

Nina said...

alia comel la dlm pijama tu..gera pulak nengok

miezaniera said...

comelnye alia..mmg model calci yum yang setia..hehehe tk sabar nk tgk Qasrina pakai pyjama jugak tp tk jumpa2 lagi size utk dia huhuhu

Zuhaini said...

Yan:
hihi.. oh.. nak tau jawapan ya..? sat eh.. announce lewat sikit coz nak beli hadiah dulu.. :)

Honeylanz:
hihi.. comot tu biasa la aunty! :) erm.. JJ Au2 lagi dekat dengan rumah kami, banding wangsa maju.. that's why kami lagi rajin ke sana.. hihi :)

Mama emma:
hihi.. ye ke..? hmm.. nanti saya gi carik, ada tak yg ropol2.. hehe.. tp yg ini pun quite nice, eh..? :) pink kaler lagi!

Nina:
hehe.. cute..? boleh la.. erm.. boleh beli satu untuk Damiea.. sure cute! :)

Miezaniera:
hihi.. boleh.. tunggu Qasrina besar sikit je lagi.. yg ini saiz 1tahun - 2 tahun :)

kambenggurun said...

acu nak jugak baju tu boley?

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)