Pages

Search This Blog

on Award: Amazing Blog

Salam...

Wah... Ibu Alia dapat Award! dari cik iszan.. erm.. Award Amazing Blog.. (Amazing ke..? aduhai.. segannya rasa.. Rasa mcm x layak pun ada...)


Anyway, orang memberi, kita menerima dengan berbesar hati.. terima kasih! :)

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :

1. Blogger yang saya baru kenal dalam dua tiga menjak ni....

2. Blog beliau saya HARUS ke sana setiap hari.. (macam ada aura gitu!) :)

3. Ada anak teruna yang hensem ~en Naufal~! (ni tengah duk usha nak dijadikan menantu nih.. ) :)

4. Seorang yang SAHM.. :)

5. Seorang yang rajin memasak.. tengah tunggu open house beliau nih.. :)


Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :
wah... 10...? aduhai..

1. saya suka tido

2. saya suka blogsurfing

3. saya suka post entry banyak2 dalam satu hari

4. tgh tunggu alia cukup 2 tahun, nak tambah sorang lg.. insya allah.. :)

5. saya suka kerja saya

6. saya paling suka tidurkan alia.. (pasal lpas tu bole online! hihi)

7. saya rasa alia suka makan Scott Emulsion

8. saya rasa alia suka jalan2 dpn rumah time petang

9. saya rasa alia lg suka duduk rumah berbanding duduk dgn bbsitter

10. saya rasa alia lg favour saya berbanding ayah dia.. hihi :) boleh gitu..?

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :

1. cik iszan - nak bagi balik buah tangan.. boleh..? :)

2. cik intanjameel - (walaupun saya tau cik intan dah dapat) saya suka baca ttg Ammar..

3. Mummy Hafiy + Fahry - pasal mami Lyna ni seorang bf tegar!

4. mama emma - Pasal beliau seorang yang hebat kerana berjaya bertahan bf tanpa menggunakan pam!

5. hernee NAzir Life - saya suka baca aktiviti cik hernee

6. Mummy Dasy - saya suka mummy dasy punya blog.. macam2 ada!

7. Mommy Lily Safiyya - saya juga suka baca blog mami..

8. honeylanz - saya juga suka baca blog honeylanz..

9. Kak Yong - oh.. sungguh hebat kak yong mendidik anak!

10. Ummi Salsabila - ummi ni pun x kurang hebatnya juga!

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)