Pages

Search This Blog

on Award: Amazing Blog

Salam...

Wah... Ibu Alia dapat Award! dari cik iszan.. erm.. Award Amazing Blog.. (Amazing ke..? aduhai.. segannya rasa.. Rasa mcm x layak pun ada...)


Anyway, orang memberi, kita menerima dengan berbesar hati.. terima kasih! :)

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :

1. Blogger yang saya baru kenal dalam dua tiga menjak ni....

2. Blog beliau saya HARUS ke sana setiap hari.. (macam ada aura gitu!) :)

3. Ada anak teruna yang hensem ~en Naufal~! (ni tengah duk usha nak dijadikan menantu nih.. ) :)

4. Seorang yang SAHM.. :)

5. Seorang yang rajin memasak.. tengah tunggu open house beliau nih.. :)


Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :
wah... 10...? aduhai..

1. saya suka tido

2. saya suka blogsurfing

3. saya suka post entry banyak2 dalam satu hari

4. tgh tunggu alia cukup 2 tahun, nak tambah sorang lg.. insya allah.. :)

5. saya suka kerja saya

6. saya paling suka tidurkan alia.. (pasal lpas tu bole online! hihi)

7. saya rasa alia suka makan Scott Emulsion

8. saya rasa alia suka jalan2 dpn rumah time petang

9. saya rasa alia lg suka duduk rumah berbanding duduk dgn bbsitter

10. saya rasa alia lg favour saya berbanding ayah dia.. hihi :) boleh gitu..?

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :

1. cik iszan - nak bagi balik buah tangan.. boleh..? :)

2. cik intanjameel - (walaupun saya tau cik intan dah dapat) saya suka baca ttg Ammar..

3. Mummy Hafiy + Fahry - pasal mami Lyna ni seorang bf tegar!

4. mama emma - Pasal beliau seorang yang hebat kerana berjaya bertahan bf tanpa menggunakan pam!

5. hernee NAzir Life - saya suka baca aktiviti cik hernee

6. Mummy Dasy - saya suka mummy dasy punya blog.. macam2 ada!

7. Mommy Lily Safiyya - saya juga suka baca blog mami..

8. honeylanz - saya juga suka baca blog honeylanz..

9. Kak Yong - oh.. sungguh hebat kak yong mendidik anak!

10. Ummi Salsabila - ummi ni pun x kurang hebatnya juga!

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) celebrations (57) hickups (57) contest (49) info (40) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) breastfeeding (20) shopping (20) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) sembang kosong (10) tips (10) advertorial (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) shaklee (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) kuruskan badan (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) kurus dengan cepat (4) kurus selepas bersalin (4) macam mana nak kurus (4) masak-masak (4) petua kuruskan badan (4) produk kuruskan badan (4) set kulit cantik (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) esp (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) kurus dengan berkesan (3) kurus tanpa lapar (3) money (3) set kurus (3) tadika alia (3) vitalea (3) vitamin (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) alfalfa (2) ask me (2) atasi kulit kusam (2) b complex (2) baju baby (2) baju saya (2) cara banyakkan susu ibu (2) cara tambah susu badan (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) family (2) filem (2) habbits (2) kanak-kanak (2) kembalikan kulit berseri (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) perut kempis (2) petua tambah susu badan (2) pinggang ramping (2) rambut gugur (2) sembelit (2) survey (2) tambah berat badan (2) tambah susu (2) the look (2) tips tambah susu badan (2) twilight (2) vitamin kanak-kanak (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) vitamin untuk subur (2) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi rambut gugur (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) collagen powder (1) collagen powder shaklee (1) confinement (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) gla complex (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kencing manis (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesuburan (1) khasiat (1) kolesterol tinggi (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) masalah rambut (1) meal shakes (1) menyusukan anak (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) performance drink (1) perkumuhan (1) pil tambah susu badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) promo (1) promosi (1) promosi esp shaklee (1) rahsia kulit cantik (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) set D (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) shaklee promotion (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (1) susu protein shaklee (1) tambah selera makan (1) tips kurus (1) update (1) video (1) vita-C (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk wanita (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1)