Pages

Search This Blog

on Drinkin' Milo

Salam...

Well, besides giving Alia Calci Yum.. Cereal... etc, we also 'feed' her this!

Milo!

But she surely can't finish the air kotak yang size normal tu..

so we bought this one instead. it is rather smaller, and cute!

and ...
.
.

.
.
a not so pleasing ending!


Hmm... dirty! :(

*please pardon my N95 coz whenever ALia moves, those pics captured will be.. *sigh*.. blurry.. :(


10 comments:

erlyda said...

Comot dah Alia..bukan budak kecik jer suka Milo orang besor pun suka! nway..selamat hari ibu!~

Nurhayati said...

sama ngan zara suka milo.. nak plak yang sejuk kan.. suka la.. pastu ribena pun yati bagi gak.. hihi

Zuhaini said...

erlyda:
hahaha.. dia mmg SELALU comot! betul tu! saya pun suka Milo! hehe..

oh ya, selamat hari ibu to Erlyda juga! :) have a nice one!

Anonymous said...

yg smaller tu mmg cute aja kan. ery x suka lak kt milo ni compare to abg ac..kejap2 mintak mama bancuh milo

Zuhaini said...

nurhayati:
oh.. hehe.. boleh geng depa berdua ni..
erm.. ribena saya x berapa bagi sangat.. mungkin sebab ada pendapat negatif mengenainya di sini

Zuhaini said...

honeylanz:
oh...? aery x suka milo...? hmm... :)

kambenggurun said...

ha'ah..
budak ni klu minum mane penah x tumpah kene baju?haha

Yanie said...

waaa...dh pndi minum milo ye alia...

Zuhaini said...

kambeng:
hehe.. ye lah, makcik! :)

Yanie:
hihi.. boleh la.. :)

ZuH@iLieY said...

saya pun suke!!!!!!!!!!!

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)