Pages

Search This Blog

on Finally! I can MOVE ON! (Twilight Saga)

Salam...

AKHIRNYA! I can finally MOVE ON with my normal life! fuhh...

I've just finished my Breaking Dawn.... So, here's my verdict....

WARNING!!! SPOILERS AHEAD!!!!!

Book 1 (Twilight)

Well.. i'll give it 4.5 out of 5.0

~my review: I really like Twilight, mainly because of the caring Edward etc. Realy melt my heart..

Book 2 (New Moon)

Ok.. For this one, i'll give it.. erm.. 4.0 out of 5.0.

~my review: This one, at first i was really frustrated wth Edward.. How could he do that! ('that' refers to leaving Bella heartbroken..)..


Alhamdulillah, in the end, they met and never seperate again! (good!)

But i don't really like the part when Jacob suddenly became her best friend.. err.. i don't know why i still don't like him! :) haha..

Book 3 (Eclipse)


For Eclipse, I'll give 4.5 out of 5.0.

~my review: I like the wedding part. Enough said. :)


Book 4 (Breaking Dawn)

For this, i'll give 3.9 out of 5.0

~my review: erm.. the ending is fine.. something that i had expected.. :) a very happy ending..


~bye Edward Cullen... Nanti New Moon sudah keluar, kita buat review pula ya! :)

~Did u know that Robert Pattinson (aka Edward) also plays as Cedric in Harry Potter..? :)


**siapa la agaknya Follower yg ke 60...? ingat nak bagi something special la.. :)
pic by google.

8 comments:

isz_3707 said...

i love JB! :P

mommylyssa said...

In Twilight didn't you just imagine yourself to be in Bella's shoes being loved by Edward??? I think that's why I loved the book too... because of how the writer portrays Edward to be so sweet and caring but tough and masculine at the same time...

In Breaking Dawn, the only part that I didn't expect was about Jacob and Renesme...

Lega tak bila dah habis...? Can get back to normal... Kalau tak, memanjang menghadap buku.

Zuhaini said...

isz:
ish cik iszan ni.. memanjang ngan Jacob dia.. mesti sekapal dengan cik intanjameel ni.. haha :)

mommylyssa:
ya la.. sure, sure.. haha.. mmg rasa mcm kita ni Bella.. and Edward tu caring tahap maksima.. :) so sweet..

Jacob n renesmee tu..? saya pun x sangka.. haha :) so funny la.

ah.. lega.. dah leh back to normal... insya Allah.. :)

Yan said...

mak jugak yg tak terjebak.. movie dah ada, tetap belum layan2 lagi.. heeee..

seriau tengok korang terjebak.. macam masa terhenti dengan EC gitu..

Lan0stZz said...

i dont think u r done yet :)

http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html

intan mama ammar said...

zu, I like book 2 bet sebab I paling suka part Jacob came along and nursing her broken heart. Kenapa la bella tak layanz je Jacob tu. I love Jacob so much.

Zuhaini said...

Yan:
haha.. oh belum terjebak ya..? selamatkan diri cik yan.. sebelum terlewat.. haha.. :)
ha.. mmg itu lah penangan EC! :) sabo je lah..

Lanostzz:
haa....? Midnight Sun..? OMG! ada lagi....? :( aduhai..

Zuhaini said...

intan...

haha.. dah agak da.. mesti hang suka part Jacob tu! :) hehe.. x leh la, cinta kena satu saja.. kawan biar beribu.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)