Pages

Search This Blog

on Happy Teacher's Day!

Salam...

Just wanna wish a very Happy Teacher's Day to all my former teachers...

who tought me at :

SK Taman Keramat 2

SM Lembah Keramat 2

Matrikulasi Kuala Pilah

Kolej Universiti Sains dan Teknologi Malaysia (KUSTEM)

thank you so much!

Without all the help from my teachers, i wouldn't be where i am today...

and Happy Teacher's Day to all my makcik and pakcik who are teachers..

-Cik Jam

-Cik Nita

-Acik


Blogger friends who are teachers...

-Mama ammar

and... not forgeting....

De!

~De.. nanti kita jalan-jalan di One Utama, kita celebrate ya! :)

8 comments:

danial said...

amboi posing sakan makcik baju kuning tu ya....
dia belum jadi cikgu la...
"belum khatam ilmu hewan" bak kata dato mangkabumi dalam musang berjanggut...
boleh celebrate dah ke?
wakakakakk

Zuhaini said...

danial:
hahah.. ilmu hewan dia dah khatam.. ilmu mambang belum lagi! hahahah... :) bagi chance la kat dia.. :D

intan mama ammar said...

zu, i dulu pun mtrik kpilah. Nostalgia gila tempat tu.

Zuhaini said...

intan:
oh.. kita sama! :) ntah2 satu batch! :) hehe.. best!

kambenggurun said...

kakek,
die da khatam ilmu munakahat~
haha...kire boley la ..

intan mama ammar said...

mana de satu batch. I tahun 1996/97. masa tu PMKP buruk yg lama tu.

Zuhaini said...

oh.. mama ammar ala-ala senoior la kot.. i tahun 2000 kat matrix tu.. :)

mazharalti said...

yayayayay... selamat hari guru kepada semua cikgu-cikgi... to all my teachers too... lecturers... etc..

=> btw, ibu kaisah pun dapat hadiah teacher's day okay... kipas lipat... (mengajar sc and m3 part-time maaaa) ;)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)