Pages

Search This Blog

on I Can Still Fit In..

.... in my Baju Bertunang.. :)

hehe... :)

ini adalah outfit semalam ke ofis.. I told my boss:

"Puan.. saya pakai ni bukan apa, saja nak tunjuk kat puan yang saya masih muat lagi Baju Bertunang saya!"

hehe.... saja je bagi my bos jeles.. hihi

(the truth was, ibu alia dah tak da baju nak pakai ke ofis.. so main rembat je apa yang ada dalam closet tu.. ) :) boleh..?

21 comments:

ZuH@iLieY said...

eleeehhhh..
cam poyo jer nak kasi bos jeles..
xda maknanya la katakhani oiiii...
hahha
pagi2 lagi dah suh org amik gambo dia..
cheeettttt

ZuH@iLieY said...

hm..nak kata still slim le tuh...
tgk alia..ibu ni poyo lebey...

Yan said...

yezzza... kite dah buleh add address kamu..
aritu tak buleh feed katanya..
tp smlm kite try lg.. upenye tak yah buh "http://" tu eh.. huhu cheq tak tau..

Diver Mom said...

zuhailiey:
hehe.. awat.? hang jeles ka..? hahahah :) x da slim nye.. kurus melidi ada la! :D

Yan:
hehe.. oh ye ke..? erm.. gitu rupanya.. :) thank you.. :)

siti noriza saleh said...

aku jeles ngn badanmu......siti tunggu ntah bila nak pakai balik baju sanding tu....bergantung jelah...

Diver Mom said...

Siti:
haha.. la.. apa nak jelesnya... moral of the story, buat baju lain kali jangan ketat2.. hihi :) ala, tunggu la, insya allah, boleh pakai punya lah! :)

Nina said...

wahhh..sonotnyer badan still slim..pandai jaga badanla ibu alia ni

Diver Mom said...

Nina:
hehehe... kami mmg generasi kurus keding.. tu yang alia pun nak terikut-ikut.. sabar je lah.. :(

♥MAMASYAZA♥ said...

bestkan dpt badan slim cam tu...baju lama boleh pakai lagi.

Anonymous said...

zu, jeles nye. has jgn kata bj tunang, bj nikah pun x muat dah..sob..sob.. sedih nih

Diver Mom said...

MAMASYAZA:
erm.. bole lah.. bagus sebab sangat berguna untuk org2 yg x banyak baju macam saya ni.. :)

Honeylanz:
la.. x yah la jeles.. insya allah, has kan tgh berusaha tu.. mudah-mudahan berjaya! :) amiin..

FAM said...

zu, mak jeles!! selim melim u. baju tunang pun muat lg ek. caiyok2!!

Diver Mom said...

Mommy Dania:
la.. ada lagi yg jeles..? oh..sori.. :(

iena hamdi said...

wahhh jeles gak ni.... heehehe

Diver Mom said...

kak iena:
haha.. silalah jeles ya.. :) hihi..

Crazee Choc's said...

huhuuu... jelesnya!!!!! saya punya tgk dr kejauhan je la

Hernee Nazir said...

slimnye..cayalah..hehehe

Diver Mom said...

Marisa:
hihi.. jauh sangat ke tu..? alahai.. meh la cni.. :)

Hernee:
hehe.. bukan slim.. ni dah masuk kategori cikeding.. :) kurus keding la.. :)

Emma said...

nak tompang sekaki...

baju tunang kite masih muat dpakai tatkala kite preggykan ryan 5bln..

ngeh ngeh..

-mama emma-

Unknown said...

salam ibu alia,
wah slim-melim ibu alia ni..
kakyong pun masih boleh pakai baju bertunang, tp baju nikah dah ketat.. sbb bj btunang buat bj kurung... hehehhh...

Diver Mom said...

mama emma:
aiyo.. time preggy x kira la! cuba try pakai sekarang.. muat tak..? sure muat! :)

kak yong:
salam.. ahaha.. bukan slim, tp kurus keding! oh.. gitu! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) Ariff (36) achievements (35) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) Aqiff Zhafry (9) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) video (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) challenge (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) fun (1) happy (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kids (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)