Pages

Search This Blog

on Knock! Knock!

Salam...

Last Saturday i was working.. and i had to tag along my dear Alia with me...

So Alia jalan-jalan... and ibu dia follow sambil snap apa yang patut..

inilah salah satu aktiviti dia... :)

"aih.. Kunci la pulak!"
"erm.. knock! Knock!... Assalamualaikum! Ada orang tak ni..?"



"Aduh.. sakit la pulak tangan..."



"Sapa di dalam tu...? Alia di luar ni... bukak la..."



"argh... ibu.. Alia give up!"


"Sorry... Saya x dengar tadi...." *wink* :)

Edward Cullen pic by google





11 comments:

kakyong said...

salam...

wah minat sungguh dgn edward cullen yer... heheh.. :D

Anonymous said...

ali pun suka main pintu gak. igtkan ery sorang aja. masuk bilik lock the door.. skrg kena stanby kunci kt luar..ohhh jejaka henseum tu blh lak x dgr Alia knock the door!!cian Alia

kambenggurun said...

ade je si edward tuh~

Zuhaini said...

Kak Yong:
Haha.. tengah angau.. nanti bila angau hilang, edward pun hilang la.. :)

Honeylanz:
haha.. alia pantang nampak pintu tutup, dia akan bukak. pantang pintu bukak, dia akan tutup. haha :) oh, jejaka hensem tu kureng pendengaran dia.. :)

Kambeng:
haha.. ada.. :)

ZuH@iLieY said...

hehhh
awat si edward tu nyibuk aja???

Zuhaini said...

Zuhailiey:
haha.. ntah la.. dia yg nak nyibuk! :)

intan mama ammar said...

waaa, berapa kali Ec dah enter frame nih?

Zuhaini said...

intan:
hahaha.. countless! :) hihi.. dah bosan ke..? sori....

::Umi Sufira:: said...

Siyes! kalau tengok Alia nih teringat kat my Sufia..ekekeke..sori eh off topic!;P

Zuhaini said...

Ummi Sufira:
haha.. teringat kat Sufira..? hihi :)

Nurhayati said...

comel je Alia ketuk pintu... mesti org kat dlm tu tak dgr.

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)