Pages

Search This Blog

on Let's order!

Salam...

Well, ibu Alia sudah ketandusan idea...

This is a snap we took few weeks ago.. di SACC Mall (time pergi Poney Sale dulu tu)

And we had pizza for lunch.

Budak kecik ni mula-mula ok..

But later on, dia mengamuk sakan.. x nak duduk di high chair (yang empuk itu)..

So mr hubby pun bawa la jalan-jalan sekitar restoran..

*sekarang ni, kalau bawa ke restoran, kalau alia buat 'hal' gitu, maknanya dia nak makan sendiri.. means :

Dia nak duduk atas seat (bukan high chair, ya.. tapi seat..) dan dia nak satu pinggan yang ada food.. just for her..

Hmm.. pandai betul!.. :)

14 comments:

kakyong said...

salam ibu ali,

1 tahun 5 bulan dah boleh mkn sendiri..
anis masa umur tu pun dah pandai makan sendiri.. so g makan memana pun memang she had he own plate.. kat pizza hut boleh minta pinggan yg plastik kan..

DYLA said...

hehhe, alya dah besar la tu... tak mo high chair. tgk tu sipa dah pndai mintak oder dah

Zuhaini said...

kak yong:
oh.. iye ke..? saya x trust sangat alia dengan pinggannya.. haha :) hmm.. gitu rupanya.. x pe lah, next time saya bagi dia 'kebebasan' makan sendiri.. hihi :)

DYLA:
ah.. dah besar dah.. pizza tu dia yg order! haha :)

kambenggurun said...

pandai menyepah iye la..haha

Siti @ nurie said...

zuhaini, mia skrg ni mmg cmtu...bila makn kat umah, dia nak pinggan, nasi serta lauk dia sndiri...dan silap2, kalau ada sudu, dia sndiri nak cedok kuah sndiri...kalau mkn kat kdai, lagilah....mmg nak makn sindirilah..tak kosa dia nak dok kat baby seat tu...

Zuhaini said...

kambeng:
hihii... biasa la.. :)

siti:
wah.. sama la macam alia! haha.. boleh geng depa ni! :)

Anonymous said...

alia nk berdikari tuh. nk mkn sendiri dah. tapi kalu kita bg, kejap je dorang mkn elok2. xlama pastu plate tu terbang ke mana2..si ery mcm tu la..

Zuhaini said...

honeylanz:
haha.. betul tu! kejap je dia makan.. x lama lepas tu, habis berterabur! :( kita jugak yg kena sapu... :(

MiszMama a.k.a Haslynda said...

bestnye pizza...pizza hut in my dreamz tonite..salah tajuk ke aku ni?

kakyong said...

salam singgah lagi...

ada award.. sila refer link ini yer..
http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2009/05/award-dari-yan-mamasyaza.html

ada juga tag, hari tu lupa nak kabo
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menjawab-tag-part-3.html

ZuH@iLieY said...

ngeh...ngeh...
ibu ali???hahahhaha
cumey..bgus..
tgk la makcik dia yang pandai2 ni yang ajar alia tu yang pandai tuhhh

Zuhaini said...

miszmama:
oh.. x salah.. :) saya pun suka pizza hut! :)

Kak yong:
oh.. ada tag ya! ok, nanti saya buat, insya allah.. :)

zuhailiey:
haha.. ali tu adik alia.. :)
erm.. memang.. makcik dia la yg ajar benda ngarut2 tu.. :)

Anonymous said...

How can i carry away windows xp from my laptop and reinstall windows Me -the laptops original software?
I suffer with recently bought a acquainted with laptop that is old. The person I had bought it from had installed windows xp on it, even for all that it originally came with windows Me. I want to eradicate the windows xp because it runs slows on the laptop because it takes up more tribute than the windows Me would. Also I need to remove windows xp because it is an proscribed copy. So when I tried to stir one's stumps updates on it, windows would not set up updates because the windows xp is not genuine. [URL=http://jvrrohr.angelfire.com]abc stitch therapy[/URL]
----------------------------------------------------------------------

Answers :

all you possess to do is insert the windows me disk into the cd drive. then reboot your laptop, when the black [URL=http://hgehccd.angelfire.com/madd-canada.html]madd canada[/URL] screen with all the info comes up and when it asks u to boot from cd [URL=http://lgbeuos.angelfire.com/kona-hawaii-car-rental.html]kona hawaii car rental[/URL] hit any indication when it tells you to then [URL=http://siwwuxo.angelfire.com/quebec-corner-vancouver-townhomes.html]quebec corner vancouver townhomes[/URL] install from there !!! I RECOMEND SINCE ITS AN ILLEAGLE IMITATION TO WIPE [URL=http://eidjila.angelfire.com/ipperwash-sunset.html]ipperwash sunset[/URL] MANIFEST THE [URL=http://hgehccd.angelfire.com/macdill-afb-chapel.html]macdill afb chapel[/URL] ENTIRE INSCRUTABLE PUSH [URL=http://uuchzba.angelfire.com/king-cakes-puerto-rico.html]king cakes puerto rico[/URL] WHEN IT ASKS YOU WHICH HARD [URL=http://lgbeuos.angelfire.com/koala-in-australian-heatwave-and-fires.html]koala in australian heatwave and fires[/URL] GOAD TO SETTLE IT ON. THEN ADD ALL THE FREE ARRAY ON THE INSINCERE [URL=http://yiurhpf.angelfire.com/nature2-pro-g-plus.html]nature2 pro g plus[/URL] FLINTY CONSTRAIN ONTO A DIFFERENT COLUMN FINGERS ON, IT WILL LOOK LIKE C:/ Raw or something like that

Anonymous said...

Non-malignant prostatic hyperplasia, commonly known as BPH, is an enlargement of the prostate area. It is more uncontrollable in older men. As men are fetching more educated about robustness issues, they rig out to medical treatment instead of BPH. Dutas, a generic trim of Avodart([URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-ciales-clomid-diflucan-dostinex-gluco.html]avodart ciales clomid diflucan dostinex gluco[/URL] [URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/generic-drug-for-avodart.html]generic drug for avodart[/URL] [URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/saw-palmeto-interation-avodart.html]saw palmeto interation avodart[/URL] [URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/rx-avodart.html]rx avodart[/URL] [URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-floaters.html]avodart floaters[/URL] ), has been proven as an moving treatment of BPH. BPH and its symptoms that adversely assume the quality of lifestyle can be treated successfully away Dutas. The essential hint of BPH is the frequency of basic to urinate. This occurs almost always at continually but then progresses to the have occasion for to urine frequently entirely the day. BPH sufferers subsequently report a reduction in aptitude in urine stream. Inconvenience accompanies this reduction. A medical doctor should conduct testing to conclude if BPH is the source of the symptoms. The effectiveness of Dutas is start in the chemical unite Dutasteride. This efficacious ingredient is an alpha-reductase 5 inhibitor which impedes the conversion of testosterone into dihydrotestosterone (DHT). DHT is considered a effective form of testosterone. BPH symptoms vanish in a minute the conversion is interrupted. Dutas has been found to be effective in BPH towards tons sufferers. Prescriptions finasteride and finasteride has been shown to only restrain a person isoform of alpha redictase 5. It has been established that Dutasteride has been proven to bridle two isoforms. Dutas manifestly appears to provide the pre-eminent treatment close by for BPH. Dutas make be charmed as directed with some precautions. Erectile dysfunction and decreased genital libido are the most commonly reported side effects during routine of Dutas. Gynecomastia or enlargement of manly heart tissue is another practicable side effect. Additionally, women who are teeming or women disappointing to be proper weighty should not be exposed to Dutas; developing virile fetuses can be adversely pretentious on these inhibitors. Dutas can be absorbed under the aegis the fell so individual suffering should be exercised for charged women or women wanting to be proper pregnant. Another side impression of Dutas is a positive one. Some men bear reported curls replenishment while entrancing Dutas. BPH can be treated by discussing medications and feasible side effects with a medical professional. Dutas can victual effectual treatment of BPH. A worry-free, potent spark of life is justly benefit the effort.
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-teratogenicity.html]avodart teratogenicity[/URL]
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/shedding-duration-on-avodart.html]shedding duration on avodart[/URL]
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-pi.html]avodart pi[/URL]
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-cortisol.html]avodart cortisol[/URL]
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-for-prostate-reduction.html]avodart for prostate reduction[/URL]

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)