Pages

Search This Blog

on MY OWN Edward Cullen!

Salam...
Well.. as u all knew, Edward Cullen....
and presenting...
MY VERY OWN..
.
.
Edward Cullen!
Hihihi.. :)

14 comments:

kambenggurun said...

hahaa...
boley la..
w/pon nampak mcm alia lagi garang la kan..
haha =)

Zuhaini said...

Kambeng:
haha.. :) BRAVO alia!! :)

isz_3707 said...

Alaaaaaaaalalallalal tomeinyer EC nih..ni Alia Cullen nih :P ke Renesmee?

Zuhaini said...

isz:
hmm.. saya pun rasa si edward tu comel.. :) haha.. alia Cullen..? bole juga tu! hihi :)
*renesmee tu sapa..? tp sedap nama..

Noor Hanisah Mohd Ishak said...

alalala..

comelnye alia buat muka cmtu.

mengukir senyuman dibbir saya ^___^.

btw, im ur silent reader.

intan mama ammar said...

wakakakakak.

very funny muka alia! dia tgh marah ke ni?

jua said...

ahahahha,
susah tuh nak wat memek gitu. kalau duk depan i alia ni, mau dah i ramas2 mulut dia.

Mummy Dasy said...

hihihi,
renungan Alia lagi menusuk nampaknye...

:: vErde+hAzizi :: said...

hehehhe...cuteness...
to part bibir tue canm angelina jollie ye ;) ehhehe

kakyong said...

sa;am zuhaina,

selamat hari ibu, jemput ke blog kakyong, ambil hadiah jambangan bunga hari ibu..

mimielola said...

Ahahahhahah... good one, babe

ZuH@iLieY said...

huhhh...xsama pun..
ahhahahha
tapi cute!!!!!!

mama idzareef said...

hai..salam kenal..

Zuhaini said...

Noor Hanisah:
haha.. dia mmg suka buat muka pelik2.. oh, silent reader ke..? x yah la silent sangat.. komen je apa yg patut! :) tq!

Intan:
oh, tak la. tu kalau kita suruh dia buat "muka garang".. hihi

Jua:
susah ye..? haha... oh, nak ramas mulut dia ya..? haha...

Mummy Dasy:
haha.. menusuk kalbu tu! :)

Verde:
haha.. mcm Angie..? hihi.. kalau dia tau, sure dia flattered nih.. :)

Kak Yong:
salam hari ibu.. tq! insya allah... terima kasih! :)

mimielola:
haha... alia says : thank you

zuh@iliey:
hehe.. boleh la kan..? :)

Mama idzareef:
hai.. salam kenal! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)