Pages

Search This Blog

on Pemenang Pop Kuiz!

Salam...

Saya ucapkan berbanyak2 terima kasih di atas sokongan yang diberi terhadap Pop Kuiz yang tidak seberapa semalam...

Terima kasih diucapkan kepada :
Intan (mama Ammar)

Mama Sarah & Syimir

Miszmama

Cik Yan

Mama Emma

Honeylanz

Mama DHEA

DYLA

Miezaniera

Umie Hanie

Nina

Hernee Nazir

dan last contestant..

Mrs Noba

*sori to Zaila mohamad, contest tutup awal ya..? next time saya buat longer period, ya! :)

Ok..

Dan JAWAPAN kepada POP KUIZ adalah....


.


.


.


.


.


NOMBOR 3!

(kami kata "Alia, Sep.. Sep.. Sep!" )

dan PEMENANGNYA ialah....


DYLA!

:)

Anda telah memenangi sebuah fridge magnet (yang tidak seberapa ini..)

saja nak promote Pusat Sains Negara, boleh..? :) oh ya.. hope u like fish!
:) thanks for participating!

Nak POP KUIZ lagi....? :) hehehe...

19 comments:

Nurhayati said...

owh sangat comel itu FM.. kalau Dyla tak suka fish, bole bagi kat mummy yer.. tahniah Dyla!!!

Anonymous said...

tahniah to Dyla!!
tggu next lak la..

miezaniera said...

hehe tahniah to dyla..nak pop kuiz lagik..

Zuhaini said...

Nurhayati:
hihihi.. hang suka fish rupanya ya! :)

Honeylanz:
hihi.. sorry ya, x da luck la.. next time ya! thanx for participating! :D

Zuhaini said...

miezaniera:
haha.. nak lagi..? nanti saya cari idea.. :)

DYLA said...

ha? mcm tak caya jer????!!!!

actually tak terbayang pun alia ckp sep sep sep tu. sbb smua org dah bg jwpn yg lain, sy sajer test jwpn tu..

eh, suka sgt2 la FM fish tu... hehehe

thanx yer!!(suker3x)

Zuhaini said...

DYLA:
hihi.. iye.. jawapan cik DYLA sangat la tepat! :)

oh, nasib baik hang suka fish! :)

sok atau lusa saya pos ya! x yah bagi alamat.. alamat hari tu saya ada simpan.. :)

CY3.5 said...

canteknyaaaaaa FM!!!!! mak jeles! kekekeke..

tahniah kepada pemenang :)

precious innocent said...

hooo.. alia ckp sep2 rupanya...

-mama emma-

Yan said...

ceh sep sep sep upenyer

♥Hernee Nazir♥ said...

alahai slh ke? hehehe.. nk pop kuiz lg..hehehe

Ummi Hanie said...

taniah kpd Puan Dyla yek

hurmm... sep sep sep upenyer ..

xper , len kali kak Zuhaini wat pop kuiz lg yer...

mamaDhea said...

tahniah tahniah..

zailamohamad said...

huhuhuhuhuhuhu..sep sep sep;( nada sedih ya..hihihihi
btw, tahniah pada Dyla

mama | sarah | syimir said...

nak kuiz lagi nak kuiz lagi...:p
tahniah dyla!

mama | sarah | syimir said...

nak kuiz lagi nak kuiz lagi...:p
tahniah dyla!

Misz Mama@haslynda said...

alamak! dah sipilah jawapan tu! congrats dyla.. more quiz n big prize plizzzz...

ZuH@iLieY said...

muahahhah...

Zuhaini said...

CY 3.5:
cantik ya..? terima kasih.. itu je yg ada pun.. yg lain x cun sangat..

mama emma:
ha.. iye.. :)

Yan:
hehe.. iye.. (erm.. marah,ke..?) hihi..

Hernee:
hihi.. ok.. esok ya! :)

Ummi Hanie:
hihi.. iye.. ok! sure..

mama DHEA:
hihi.. tq! :) haha

Zaila:
hehe.. alamak, jgn la sedih2.. try lagi, ya, lain kali.. :)

mama Sarah & Syimir:
hihi.. ok.. buleh.. asalkan hadiahnya kumampu! :)

misszmama:
hihi.. more quiz buleh.. tp bigger prize..? erm.. kena tunggu sponsor la.. kot2 ada di luar sana.. :) kalau my own, then itu je yg ku mampu.. :)

zuhailiey:
hahaha.. dia nak komen gak tu! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)