Pages

Search This Blog

on Pictures That Worth A Few Thousand Words

Salam...

Well... Mama Awisy lg terer buat captions.. tp mama Alia nak try jugak! bole..? hihi..

ENJOY!
haha.. x tau nak ending mcm mana.. hantam saja lah! :)
tq~ Alia n Danial (for posing) and Acu n De (for capturing the moments) :)

keynote: ibu Alia tengah kemaruk dengar Bella's Lullaby (a.k.a River Flows In You).. sweet...


River Flows In You - Yiruma


14 comments:

Anonymous said...

wah..so sweet..

kambenggurun said...

cit!
ika baru nak wat kat blog ika..
haha..potong line betul la..

Zuhaini said...

honeylanz:
tq! susah nak karang tu! hahahaha.. :)

Kambeng:
ala, x pe la, ika nak buat, buat la.. :) nak gak tgk hasil kreativiti ika.. :)

::Umi Sufira:: said...

Amboi...comelnya! Saya baru perasan yang Alia and Sufia beza cuma 1 week aje..nanti sekolah sama2 la ni eh:)

Lenny said...

hehheh.. comel je caption..:D

danial said...

hehehe
kreatif jugak ya
boleh jadi pengarah drama swasta lah ...hahah

Zuhaini said...

ummi sufira:
ah..? 1 week je! haha.. boleh! :)

Lenny:
hehe.. x da idea sbnarnya.. :)

Danial:
haha.. pengarah Drama swasta..? bole la.. hihi :)
*say thanx to danial.. dia pelakon utama.. :)

precious innocent said...

best pe caption tu semua... sengih ala2 senyum kambeng je emma kat ofis nie.. huhu

-mama emma-

Zuhaini said...

mama emma:
hehe.. biasa je.. saya x la kretif mana.. :)
heheh...

aman said...

wah...comelnya...kreatif giler..huhu

eLLieY said...

HAHHAH...
tu dapat idea dari de la tuh...
heheh
sy mmg terer.,...tengkiu2 atas sgala compliments....
muahaha...
sebenarnya scene yang real2 tu kitorang penat suh depa senyum..
bila alis senyum, danial pejam mata la apa la..
bila danial gelak, alia wat muka garang lak..
muahhaa
mmg lawak,...

Ummi Salsabila said...

hahahah.lawaknye...comel bila alia wat muke marah tu.patu terus gelak.hikhikhik
comelnye alia!

Zuhaini said...

Aman:
hihi.. terima kasih... :)

Eliey:
haha.. ye lah.. thanks for capturing those pics! :)

Ummi Salsabila:
haha.. saya x da time tu.. mungkin makcik2 Alia yg buat lawak kot time tu.. :)

Mummy Dasy said...

Ske tgk Alia wat muke camtu..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)