Pages

Search This Blog

on SOS Planet

Salam...

Semalam my colleagues and i went to National Planetarium (at the Lake Garden)...

They had a new show.. entitled "SOS Planet" :) SOS as in S.O.S. ya, not sauce!

Well, it was....

.

.
.
.
.
.


AWESOME!



Seriously, cerita tu memang best.. and it really made me feel like i had to do something to protect our Earth!

(dan Panda tu nampak cute sangat!)

U should go and watch!

For more info :
03-22735484 (Planetarium Negara) opens Tuesday - Sunday (9.30 am-4.30 pm)

on the movie: http://www.nwave.com/sos/home.php


"They've raided my forest to do the filming..."
(this might be the last time Edward Cullen enterframe....)

pic by Google

9 comments:

DYLA said...

i klik sos planet tu kuar bahasa jepun ke apa tu? hehe. mmg ke?

Anonymous said...

ohh.. agaknye cite ni la yg ac tgk masa lawatan tadika dia..sbb dia kata dia tgk wayang..best cite tu..cuma dia sebut kungfu panda

Zuhaini said...

DYLA:
haha.. itu la akibatnya bila salah copy and paste.. hehe.. sori.. saya da betulkan da.. :)

Honeylanz:
ah.. ye la kot.. mmg leading role dia panda tu.. hihi.. cute.. :)

p-na mama oja said...

wahh.. sangat beh.. bila la nk bwk oja sampai sana...huhuhu

~byk story tp bila la nk update, cam2 prob la tenet opis..tensi tol!! kt rumah asyik x sempat laks..huhuh

Zuhaini said...

p-na:
hehe.. best! ala2 3D pun ya gak..

oh.. patutla lama x update.. :) sabar ya.. pelan2..

ZuH@iLieY said...

awat la si edward tu ada lagik??!!!
ish.ish..
xpueh hati betuiiii

Zuhaini said...

ya la.. ya la.. tu last!

kambenggurun said...

haha..kakni,kekly jeles sbb gmbr die x kuar,asik edward je..haha

Zuhaini said...

kambeng:
haha.. ye ke..? tak pe, sok kita tepek gambar dia ya! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)