Pages

Search This Blog

on Terkenang..

Salam...

tiba-tiba ibu alia terkenang..

time alia kecik-kecik dulu...

ketika alia masih lagi naik walker..

ketika alia masih lagi tembam!

ketika alia masih lagi...

.

.

.

tidak reti menjerit sesuka hati! :)

oh.. how i miss those times..

8 comments:

Nurhayati said...

mmg rindukan bila masa kecik.. time tak pandai nak mengamuk,mengada, menjerit bagai.. ;)

Anonymous said...

keceik dulu baik aja dorang..x demand langsung..now ery x blh salah skit..amuk aja..sabar je la..

Zuhaini said...

Nurhayati:
ha.. kan..? :) bila dah besar ni, rasa mcm nak suruh depa ni kecik balik.. haha :)

honeylanz:
hihi.. ery demand ya..? hmm.. siannya.. kena banyak sabar tu!

Nina said...

ouwhhh sayer juga rindu time itu...rindunyer..

zailamohamad said...

betul tu...zaila pon rindu zaman diorang xpandai mengamuk..skrg ni..ya ampuuuuunnn...

MAMASYAZA said...

mmg terkenang sgt zaman diaorg masih kecik2...boleh peluk...boleh cium2...ni bila dah besar...diaorg nak peluk kite pun dah malu2

Zuhaini said...

Nina:
hihi. rindu juga Damiea time kecik2 ye..? :) hihi..

Zaila:
hihi.. betul! dulu2 x reti apa2 pun.. sekarang.. sabar je la..

mama syaza:
hihi.. betul! da besar panjang depa pun dah pandai segan eh.. :)

Yan said...

klu rindu bolela tambah lg satu..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)