Pages

Search This Blog

on Today's Plan..


Salam....

Well, today, i'm on leave! (again.. *sigh*..) had to. My mom is going to the Assunta Hospital.. for a check-up, i suppose.

So i had to stay at home.. taking care of my dad. :)

So that eventually left me with a few things to be done.. (sometimes Mr Dad is asleep, and i dunno what to do..)

1. Blog surfing.. :) that is a MUST!

2. Entering the 'similar face mom and child' contest.. [i still have to find a picture for that though..]

3. Finishing my Breaking Dawn! [i only have like one chapter left.. should be able to finish in no time..]

4. erm.. I am looking forward to do a Giveaway.. soon. But i have to invent the 'quiz'/contest first.. wonder what would that be...:)

oh ya, speaking of Giveaway, Nurhayati (mama Zara) and DYLA has yet to give me their address, so that i can post the prizes (for the Giveaway #2 contest).. please mail me at zuhaini@psn.gov.my

Till then.. tata! :)

~have u vote me for the MSK-Chantek Chantek Nursing Wear..? Please vote at the poll on top of this post.. tq!

7 comments:

DYLA said...

alamak,
lupe la nak anta emel tu.. sorry ye mama alia..

btw,
sonoknya duk kat umah..

kambenggurun said...

jage la bpk tu..men ternet je~ haha

p-na mama oja said...

cuti ye? bgus la jaga ayah..

oh ada contest muka mak sama ngn anak ke? nk join gak leh..leh kc link ke? tp saya sama kah?? hehe

Zuhaini said...

DYLA:
hehe... saya da check. tq.
*best..? buleh la.. :) saya lg seronok kerja sebenarnya.. :)

kambenggurun:
ye lah.. ye lah.. :)

p-na:
contest tu..? sat eh.. mana tah link nya... ok.. here: http://mayaqarmyla.blogspot.com/2009/05/contest-seiras-wajah.html
Good luck! :)

Nurhayati said...

la ada menang rupanye.. tak pasan la.. okey nanti i email yer.

pasal vote chantek2 tu sudah ku laksanakan.. hihi gud luck yer.

mummysya said...

Salam

blog surfing menunggul carta no 1... hehehehe!!! Tu yang tak tahan tuh!!!

Zuhaini said...

Nurhayati:hehe.. ok, email ya!
~tq for voting! :)

Mummysya:hehe.. blog surfing harus no. 1! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)