Pages

Search This Blog

on Top 10 Actors/Singers

Salam..

I'm on leave today.. (my mom had to attend a short course somewhere... So that left me and my sisters to take care of my dear dad..)

So now, I have nothing to do... :)

And thus..


.




.



Here is my TOP 10 ACTORS/SINGERS (that i like)!

(err.. buleh nampak ka...? i sudah edit the pics)

Who do u think on the 10th place....?

:)

hehe... sapa lagi kalau bukan...



SO, who's your favourite actor/singer....? :)

18 comments:

Mommy Lyna said...

My fav actor is Mark Dacascos tp susah benau tgk dia belakon. If adapun bertahun2 nan lalu. Ada la last 3 4 years tp x best! Jd penjahat, tak suka! So I changed (change, tu..) to Johnny Depp sbb dia sgt versatile. Tp xpenah tgk dia bwk watak ganas macam Arnold Susahnakeja ke.. Sume cute2 je. Jd bapak pun bapak yg cute. Bruce Willis pun best jgk. Suka! My huby suka Adam Sandler. Habis muvi cik Sandler dia angkut.

Kalo singer.. Ntahlah. Belasah je mana2 yg sedap. Dlu suka boyband 5ive, sampai skg dok hapal lg lagu depa. Wakaka.

Zuhaini said...

Mommy Lyna:
wah.. tu dia.. Mark Dacascos..? rasa macam pernah nampak dia berlakon.. action movie, kan..?
Johnny Depp pun saya suka.. sebab dia pandai berlakon..
Arnold! (alamak, tercicir pula dia) pun saya suka.. :)
Adam Sandler pun saya minat juga, tp suka tgk filemnya saya (Click, salah satu.. 50 First Date.. ) kelakar kan dia! :)

5ive..? hmm.. menarik juga tu.. saya pernah dgr.. tp saya lebih kpd BSB, N Sync.. Boyzone.. :)

mommylyssa said...

i suka no. 3!!! leh tgk Top Gun ulang2 kali!!

MommyDania said...

i suka M Nasir.

Anonymous said...

has suka enrique iglesias..nak2 dlm clip video HERO ...

Nina said...

wah fanatiknyer ngan edward cullen..eh yerker ejaan ni..hantam sajala.sy suke tom cruise

Zuhaini said...

mommy Lyssa:
saya pun suka no.3 :) (err.. x bosan ke tgk top gun..? tgk la cerita dia yg lain2.. kan banyak..) :)

Mommy Dania:
hehe.. M Nasir.. Not Bad! :)

Honeylanz:
Setuju! Dalam Hero tu nampak sangat dia sangat hensem dan caring.. :)

Nina:
yup.. saya mmg fanatic Edward Cullen.. :) Tom Cruise.. ? saya pun suka juga! :)

@Salwa said...

Johnny Depppppppppp
first love nih
hehehe
sejak edward scissorhand terus suka dia
mmg best
hensem tu sudah pasti..hehe

precious innocent said...

kite suke:
#1 - isk, vclip dia semua sexy... rasa mcm nak kunyah je lips dia.. opps!!!

#2 - tjatuh chenta pandang ptama masa LOTR

#3 - masa top gun, dia syg hensem.. la nie still hensem, tp mcm dah kureng dah...

yg x masuk senarai zu, mamat yg jadi human torch dlm fantastic four.. dia sgt yummy dlm d nanny diaries...

-mama emma-

kambenggurun said...

haha..padan muke edward! die dpt ranking yg last sekali..haha

intan mama ammar said...

i tatap suka hugh jackman.

apakata kita buat list untuk ladies pulak?

suealeen said...

sebenonye bukan takat 10, mungkin berpuluh-puluh tak kira rupa lawa ke idak, tua ke muda tapi antaranya:

actor - akak suka lakonan anthony hopkins dalam citer instinct, russell crowe dalam citer a beautiful mind (fav film hingga ke saat ini). tapi 2 malam lepas mimpikan freddie prinze jr... kehkehkeh!

singer - gilakan suara dan lagu Muadz sekarang ni.

actress - meryl streep, michelle pfeifer, j.lo.

Zuhaini said...

@Salwa:
hehe.. Oh. Edward Scissorshand memang best! dan rasanya dia famous pun lepas tu, kan..? :)

mama emma:
hehe.. yup. Enrique mmg sweet.. Orlando n Tom Cruise pun hebat.. (cuma tom sejak dua menjak ni, ketara sangat ketuaan dia..)
human torch..? haa.. yg itu saya tak tgk lagi.. tu yg x jatuh chenta lagi tu! hihi :)

kambeng:
hihih.. x pa la, at least tersenarai jugak... :)

intan:
hihi.. hugh ya.? Jude law x minat ka..? hensem apa.. :)
Ladies..? bole.. nanti saya buat eh.. hang komen tau! berkenan ke tak.. :)


Suealeen:
hehe.. anthony Hopkin dan Russel Crowe.. hmm.. choice yg not bad! :) veteran sikit la dari segi umur.. haha..
(oh, freddie mmg sangat hensem! kenapala tercicir mamat sorang ni.. :)
Muadz..? yg itu saya x kenal.. sedap eh..?
actress..? oh, yang itu kategori lain! nanti kita buat! :) hihi..

isz_3707 said...

adoiiiiiiii, xsesudah lagi angau EC :P

Zuhaini said...

cik iszan:
hihi.. belum abis lagi.. (cuma si EC tu x la appear di SETIAP entry dah..) :) hihi..

Mummy Dasy said...

huish ramainye....dulu minat sgt ngan Tom Cruise tp sejak dia menduakan Nicole huh ku dah menyampah emotional lebih hahaha...dah dpt agak yg ke-10 tu...

danial said...

heheh...

1. shahrukh khan (tau, ani mesti tak suka.... wakakakka)
2. anuar zain (walaupun kena kutuk habis-habisan dengan boss kekna, mr salahuddin sebab pasang lagu anuar zain masa operation)
3.faizal tahir ( there is some thing undescribable about him..macam mysterious)


mat-mat salleh ni macam kejap- kejap aje suka...so susah nak listkan...sekarang ni tak ada satu nama pun yang keluar kat kepala...hahaha

Zuhaini said...

mummy dasy:
saya pun x minat tom sejak dia tinggalkan nicole.. sian, kan..?
err.. yg last tu dah agak eh..? hihi..

danial:
Shahrukh! aduhai...
Anuar Zain boleh terima lagi la.. haha..
Faizal Tahir..? suara dia sedap.. tp obsession dia terhadap Superman itu sangat la pelik..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)