Pages

Search This Blog

on Twilight Saga

Salam...

Alhamdulillah, i've finished my New Moon. :) hihi.. however, now, i am looking for the Book 3 (Eclipse) and Book 4 (Breaking Dawn)... Aduhai.. if i knew i'd be this craze about Twilight, surely i'd buy all 4 (during the MPH warehouse sale!)...

Ok, so yesterday i went to JJ Wangsa Maju (they got MPH there..) but when i asked for those books, the lady behind the counter told me that they are already sold out! Oh NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

So, i secretly seduce (err.. seduce ke..? sounds too corny!) my two sisters to go to KLCC today! (at least kalau MPH already out of stock, they'll have Kinokuniya for the 2nd choice!)

Let's just hope the books are available! Amiin... :)

*edward cullen nak enterframe sat... :


11 comments:

intan mama ammar said...

hahahaha. nyesal tak beli 4 sekali. tapi harga jauh beza kan?

Dah baca book 2, masih tak suka JB lagi ke?

Zuhaini said...

intan:
hmm.. tu lah pasal.. sabar jelah.. harga mmg jauh beza.. :(

erm.. JB..? haha.. suka tang caring dia la.. tp tak tau la, aura Edward Cullen lagi kuat.. mungkin pasal EC tu lagi hensem kot.. haha.. :)

MommyDania said...

aiyoo...sudah abis ka? i pun blum beli itu book 3 & 4. adoiii...new moon nk abih dh ni..nt lari momentum pulak

Zuhaini said...

MommyDania:
hehe.. baru je habis semalam.. :) haha.. nape la nasib kita sama.. :( kena beli tu! karang lupa cerita dia.. haha :)

isz_3707 said...

i still with my jacob black! ngeeeee. popular bookstore tarak?

Anonymous said...

hmm.. mcm best lak Twilight nih.. Has x pernah tgk movie @ bc novel nye lg..

danial said...

edward cullen ni muka dia scary sikit la
anyway, selamat membaca

bspotgurl said...

Maybe I should grab it too.. join the club

Zuhaini said...

isz:
hehe.. another fan of Jacob Black nampaknya! :) popular..? hm.. x check la pulak.. haha..

honeylanz:
uih.. best giler! kena tgk dan baca! :)

danial:
uih.. x la scary sangat.. cuma dia kan vampire..tu yg ala-ala misteri, campur serius campur pucat! :)
tq!

bspotgurl:
uih. sure! have to.. :)

aCu said...

to kekna: scary-scary pun,die boypren ika tau..so,jangan kutuk die ye..hehe

Zuhaini said...

hehe... ye la tu.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)