Pages

Search This Blog

on What I'm Craving For..

Salam...

Well, today i'm fasting.. (puasa ganti..) aduhai.. some people already finished!

here i am.. just started.. :(

anyway.. di waktu ini.. i'm craving for this.. !!!!


Puding Jagung (buatan my mom)... sedapnya....

9 comments:

miezaniera said...

hmm sama la dengan kite pun. time2 camni mmg best kalo balik2 mak dh siapkan fav food kan kan hehe

precious innocent said...

errkk!! i tinggal 1 hari je lg!!!

isk isk.. bila nak ganti nih!!!

-mama emma-

erlyda said...

last week kite balik kg so dapatla rasa mak masak...tapi tak puas laa..rindu lagi ngan masakan mak..aduhhh terliur la

Anonymous said...

memang nampak sodap...aiya,,,kita pun belum habis ganti lagi la..

Nurhayati said...

suka puding jagung jugak.. (sibuk je nak sama ngan orang).. hmm buatan mak juga yg sedap kan.. =)

Mummy Dasy said...

adeh menggiurkan... alamak ku pun belum start pose ganti lagi ni..

Anonymous said...

zu, mcm mn berbuka td? dapt puding jagung x? has pun br start ganti..byk hr lg ni..

MAMASYAZA said...

akak baru ganti posa 3 hari..ada lagik 7 hari...sedap tu puding jagung..meleleh ayer liurrr...

Zuhaini said...

miezaniera:
haha.. best kan kalau gitu.. :)

mama emma:
laa.. satu hari je lagi.? anytime bole buat tu! :)

erlyda:
haha.. oh.. x puas ye..? balik la lagi this weekend! :)

Mama Tiara:
uih.. sodap! hehe.. mari kita ganti posa!!! :)

Nurhayati:
hihi.. saya pun suka!

Mummy Dasy:
uih.. cepat mummy.. dah nak Ramadhan ni.. :)

honeylanz:
hehe.. x dpt la.. weekend kot..

mamasyaza:
sedap.. :) meh la kita posa sama2.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)