Pages

Search This Blog

Sleeping at the office..

Salam...

semalam alia tidur di ofis! (ibu dia kan terpaksa bawa alia ke ofis...)

alas tidur yang mat colorful tu memang ada di ofis.. stand by..

bantal - curi dari tempat member.. haha :)

selimut - bawa dari rumah

dan beberapa benda lain yg kami bawa :

7 keping pampers..

4 pasang baju + seluar

sehelai tuala (just in case alia poo poo)

satu botol susu

satu bekas segitiga (isi susu tepung..)

tu je! :) amat mudah kan..?

*di ofis ada air panas.. so x perlu bother nak bawa thermos dll :)

selamat bercuti di hujung minggu! :)

11 comments:

sujaihah said...

la mama alia...kenapa alia kena tido kat opis..

banyak kerja yer..hai compom gaji cepat naik..heheh..gurau2 je

tetiba terpk camner lah klu humairah saya bwk tido kat opis..baru2 ni dgr2 kat opis ader "sesuatu" heheh

tak berani lah..heheh

Anonymous said...

lena nye alia tido. ery kalu bwk g opis keje dia ke sana ke mari..hehhee

Mummy Dasy said...

Bleh plak Alia ni tido kat ofis...Daneen jgn harap ah komputer game jek dia layan

Zuhaini said...

sujaihah:
oh.. kami mmg kdg2 kena kerja sabtu dan ahad.. :) gaji mcm tu jugak la.. :)
lagi satu, bawa alia pasal biasanya babysitter x terima sabtu dan ahad.. mereka nak berehat.. :)
oh.. 'sesuatu'..? erm.. payah tu! hihi..

honeylanz:
haha.. tu tidur pasal dah x larat nak ke sana ke mari la tu.. :D

Mummy Dasy:
oh alia kalau ke ofis, dia suka berjalan.. habis satu ofis dia round! :) (game dia x reti main lagi...) :)

MAMASYAZA said...

baik betul alia ni...tak kaco ibunya nak buat keje...kalo anak akak...mesti nak main game aje...ganggu nak buat keje...

Zuhaini said...

MAMASYAZA:
haha.. ibu dia buat kerja sambil jaga alia.. ala-ala 2 in 1 la.. :)
ganggu jugak kadang2.. tp nak buat mcm mana.. :(

yatie sawaNiLa said...

pernah gak bawak anak pergi opis sbb , sib baik bos sporting....

Zuhaini said...

yatie sawanila:
oh.. iye..? nasib baik, kan! :)

kakyong said...

hmmm.. kakyong masa kerja dulu pun selalu bawa fikri @ Anis ke opis.. opis dah le kecik, sian betui.. tp nak buat camner kan!
beso sket tu, mesti Alia pandai adap PC @ laptop.. mcm fikri, mesti kena buka satu utk dia, buka la song budak2.. lelama tertidur kat kerusi...

wonder.. apa kah koje si ibu alia ni sampai sabtu ahad pun kena koje.. work hour keja on sabtu ahad tu depa convert ke cuti tak??!!

Zuhaini said...

kak yong:
oh.. gitu ye..? satu komp lagi pasang lagu kanak2 ye..? hmm.. bagus idea tu! :)
oh.. ala, kita kerja biasa-biasa je.. (hehe.. sekali sekala modest sikit..) sabtu dan ahad kadang2 kena kerja.. tapi ia di convert to cuti ganti.. :) kira ok la kan..? :)

Anonymous said...

Saw your site bookmarked on Reddit.I love your site and marketing strategy.Your site is very useful for me .I bookmarked your site!
My Home [b][url=http://www.account-money.com/]account money[/url][/b]
account money

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)