Pages

Search This Blog

Strange Keywords..

Salam..

Ibu Alia just noticed some strange keywords.. (who googled and end up came over to this blog, that is)


(this time, u can click at the picture to enlarge it..)

1. Gin

Wah.. for those who were really looking forward about liquor.. very sorry ya! (Gin & Jacqie ada la!) :)

2. Hafiy and Fahry Lyna com

hehe.. they must be looking for Mommy Lyna ni.. :) by the way, the website is http://mysuperkids.net/ ya!

*i really hope this afternoon during lunch break i get to sneak out and find some envelopes! (baru nak pos hadiah Pop Quiz..)

*jangan lupa vote nombor 8 ya di http://mysuperkids.net/ :)

tq... sekian sahaja entry tidak seberapa ini..

8 comments:

Anonymous said...

dah vote dah ;)
gud luck!!

::Umi Sufira:: said...

Camne nak buat Search di My-alia.com tu ek? nak apply ke blog sendiri;P

danial said...

tak paham la arahan kay mysuperkids tu..orang klik kat number 8, dia balike ke website ani gak..mamang patutnya camtu ke?

Zuhaini said...

honeylanz:
oh.. thank you so much! (x tau la buleh menang ke tak.. mcm x da harapan je.. hihi)

Ummi Sufira:
oh.. senang aja.. ada code dia.. nanti saya buat entry spesel ya! :)

Danial:
bukan la kek.. ani kan contestant ke 8, so just tulih kat komen tu, saya vote number 8. tu je! :)

miezaniera said...

dah vote jugak..wish u luck :D

Precious said...

Sometimes the list can really make us laugh ... hua ha ha ha ...

kakyong said...

salam Ibu alia,

u ade la dlm ranking pelawat Catatan Ibu.. tp dlm lingkungan 80 - 100.. so i tak papar kan.. heheh.. dah check ur rank utk pengomen tegar.. ;)

Zuhaini said...

miezaniera:
oh.. terima kasih banyak2.. :)

precious:
yup! u are so true! :)

Kak yong:
oh.. jauhnya ketinggalan.. :( thanx anyway.. harus ku usaha lagi! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)