Pages

Search This Blog

Tag: Desktop Picture (part 2)

Salam...

Yeah.. i know i did this tag already..

but since that i had been tagged by cik yan, so to not let her down...

here's my desktop picture (the office computer's !) :)


Yup.. still Alia.. :)

10 comments:

Nurhayati said...

wah bulatnye mata Alia.. eh eh nape kembang2kan lubang idung tu.. ada bau buchuk ek.. ;)

Zuhaini said...

hehe.. well, nak buat macam mana, genetik hidung mancung x brapa ada dlm gene dia.. haha.. :)

MommyDania said...

mak aih...penuhnye file kt desktop. tak berat ke?

::Umi Sufira:: said...

amboi bulatnya mata dan pipi n pipi alia:)

mamaDhea said...

huk alohhhh.. tembab sunggoh pipi alia.. dan, er, penuh sungguh desktop.. ;P

Siti @ nurie said...

bulatnyer mata dia.....tembam lak tu...geramnnyr....kalau dpt dek mia ni, cnfirm kena cubit pipi alia ni...

iena hamdi said...

cantikkkkk mata dia

Zuhaini said...

mommy dania:
haha.. ntah la, biasa je.. tp sejak ada laptop ni, dah jarang buat kerja pakai komp opis..

Ummi Sufira:
haha.. a ah.. bulat!

mama dhea:
a ah.. time tu dia masih lagi bulat dan tembam! :) hmm.. betul! mmg penuh! :) senang cari fail! :)

siti:
hihi.. adoi! jgn la cubit! :)

iena hamdi:
hihi.. time kasih... :)

Anonymous said...

mestinye pic anak @ famili jd keutamaan kan..zaman single dulu has suka bubuh pic bunga.. byk ye file kt desktop..tersusun comel lak tuh

Zuhaini said...

haha... betul! :) haha.. saya zaman single suka letak gambar sendiri! :) ahaha.. banyak... :) x la comel mana, asalkan x kacau gambar alia tu! :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)