Pages

Search This Blog

Tag : My Wallet

Salam...

Ibu Alia had been tagged! [by Cute Lil Diary aka Nurhayati (mama Zara) ]

erm.. actually Ibu Alia's wallet is not so great la.. Nak tayang pun segan.. haha :)

(Saya rasa la, sapa yg invent this tag mesti dia mempunyai wallet yang sungguh cantik! haha)

Anyway, Wallet ku yang simple dan plain itu dibeli di Jaya Jusco.. Brand BUM Equiptment.. Tak silap harganya RM50 je.. :)

Walaupun harganya murah, tapi daya ketahanannya sungguh mengkagumkan! haha.. (tak silap jangka hayat dia dah dekat 2 tahun! Alhamdulillah.. )

So far i have no intention in buying a new one.. saya akan pakai ini sampai la dia rabak.. ya! :)

SO, salah satu perkara mengenai wallet ini yg saya suka ialah warna dia.. sangat colorful! (oh ya, saya mmg suka benda yang colorful! ..)

Erm.. Kalau tengok, ternyata x banyak duit di dalamnya, pasal saya memang ibu yang miskin.. hihi..

Anyway.. ini adalah beberapa item di dalam wallet saya.. :

ATM card,

Credit Card (ini harus!)

Kad Mothercare ( ini ada je, tapi x pakai pun.. hihi)

Kad Body Shop (hanya pakai bila beli lipstick saja..) :)


Dan...
.
.
.
.
.

jeng jeng jeng!!!


Kad WASIAT!!!!


:)

~Saya dengan ini nak tag :

-Mrs Noba
-Ms Lola
-Umi Sufiera
-Kambenggurun
-Kek Na (Ibu Danial)
-zuhailiey
-mama emma
-mami hafiy + fahry
-honeylanz
-Mummy Dasy

dan sesiapa je yg nak buat! :)

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)