Pages

Search This Blog

Tag: Weird Qs

Salam...

Wah.. at last! i have been tagged by Mrs Noba.. :)

So.. here goes! :)

1. If you can be an animal, what will u be? Why? Uiks.. animal..? hmm.. why not fruits..? Vege..? anyway, if animal.. i would be a bird! coz Alia likes to see birds in the evening and she'll say "Beeerrr" ...

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money? Well, 1st and foremost, i'll settle my credit card hutang.. haha.. and maybe get a nice house, suburban area.. and settle down with my family! :)

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?Wah...
Bestnya.. then i'll go to Perth coz last time x sempat nak pergi pasar Freemantle.. :) teringin nak tgk pasar depa macam mana...

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?Uiks.. dying, huh? hihi.. then i'll have my last Mee Kolok and Nasi Penyet.. of Sarawak.. :) simply love 'em.. :)

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?erm... Killing is so brutal la.. erm.. dunno la.. have no idea..

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?Wah.. more than 100 years..? but i think i'll settle with the 24 hours kot... 100 years seem like a long long time.. (ntah2 dah x da kot time tu.) :)

7. If you can date celebrities, who is that person? why?Wah... well, i've been a secret admirer (secret ke..? haha) of Tome Cuise quite a few years now.. But now, i'm kinda fond of that Rob Patterson (err.. abaikan if spelling salah ya!) the guy who plays Edward Cullen in Twilight.. haha :) so cute!

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?Oh.. I want everything in the world stop for a while and let me finish my Twilight Saga! :) all 4! (walaupun the 3rd and the 4th i have yet to buy!)

9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?

~zuhailiey (bg kerja sikit kat dia.. asyik makan tidur je..)
~Pika-pika
~Kek Na (mama Mohammad Danial)
~Intan (mama ammar) (eh.. kalau dah kena, maaf ya..)
~Mama Emma (Mama Ryan)
~Mommy Lyna (Mama Fahry + Hafiy)
~Mommy Lily
~Honeylanz
~Ummi Salsabila
~Ummi Kaisah

:) selamat menjawab ya!



***Psst.. blog saya tak terpilih top10 untuk Supermummy Amazing Blog Contest.. Tak apa lah.. mmg dah jangka pun.. anyway, thank you so much kepada anda yang telah klik pada banner ya! tq!

***Twilight update:
Sekarang ni sedang baca New Moon.. dah separuh pun! :)
Semalam i went to JJ Wangsa Maju.. saja pergi MPH dia.. tgk harga New Moon di situ (RM39.00)! aduhai.. mahalnya,.. (compared to harga yg saya beli di warehouse sale dia ~ RM27.00).. hmm.. mana la nak cari 3rd and 4th one ni.... yg murah! :)
Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) celebrations (57) hickups (57) contest (49) info (40) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) breastfeeding (20) shopping (20) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) sembang kosong (10) tips (10) advertorial (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) shaklee (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) kuruskan badan (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) kurus dengan cepat (4) kurus selepas bersalin (4) macam mana nak kurus (4) masak-masak (4) petua kuruskan badan (4) produk kuruskan badan (4) set kulit cantik (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) esp (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) kurus dengan berkesan (3) kurus tanpa lapar (3) money (3) set kurus (3) tadika alia (3) vitalea (3) vitamin (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) alfalfa (2) ask me (2) atasi kulit kusam (2) b complex (2) baju baby (2) baju saya (2) cara banyakkan susu ibu (2) cara tambah susu badan (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) family (2) filem (2) habbits (2) kanak-kanak (2) kembalikan kulit berseri (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) perut kempis (2) petua tambah susu badan (2) pinggang ramping (2) rambut gugur (2) sembelit (2) survey (2) tambah berat badan (2) tambah susu (2) the look (2) tips tambah susu badan (2) twilight (2) vitamin kanak-kanak (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) vitamin untuk subur (2) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi rambut gugur (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) collagen powder (1) collagen powder shaklee (1) confinement (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) gla complex (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kencing manis (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesuburan (1) khasiat (1) kolesterol tinggi (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) masalah rambut (1) meal shakes (1) menyusukan anak (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) performance drink (1) perkumuhan (1) pil tambah susu badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) promo (1) promosi (1) promosi esp shaklee (1) rahsia kulit cantik (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) set D (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) shaklee promotion (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (1) susu protein shaklee (1) tambah selera makan (1) tips kurus (1) update (1) video (1) vita-C (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk wanita (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1)