Pages

Search This Blog

Aduh!

Salam...

I tengah pening kepala slash rasa macam nak muntah pun ada.. :(

reason nya ialah:

Puasa tapi x sahur! :(

-saya dah set jam.. alarm pukul 5 pagi.. but then saya tak terjaga.. sedar2 dah azan! :(

ni nak solat asar kejap lagi... :)

petang ni sangat tidak produktif (bagi saya)..

Nak buat kerja, tapi pening ya amat!

*walaupun begitu, daku berjaya tukar header! haha.. lawa tak mama emma...? :) mama emma ni terer bab2 header.. nak tengok apa komen beliau..

(mintak2 la x muntah, karang sia-sia je puasa satu hari.. isk.. isk...)

9 comments:

Anonymous said...

lg 2jam 20 min je lg.
has start khamis ni kut. nk buat ganti pose marathon.

cantik header tu. gambar alia yg clear sgt2..

precious innocent said...

header tu lawaaaaaaaaaaaaa...

tp kalau boleh jgn kasi border plain mcm tu... pakai la element scrapbook ke.. or at least kasi frame best sikit... baru la blend dgn background yg dah cung nie.. huhu

-mama emma-

miezaniera said...

yezza..setuju la jugak..dah lawa dh header tu..lagi lawa kalo dihiasi dgn mekap yg cheerfull hehehe..suke hati je kan nk komen kekeke

danial said...

kesiannya...sabar sabar sikit saja lagi...balik rehat, jangan buat kerja...lepas buka baru main ngan yaya...

comel header tu...kekna tak pandai buat pun...hahahah

intan mama ammar said...

wah kus semangat, ingat tadi nak celebrate sebab (isi tempat kosong). jgn marah!!!

jua said...

i have no comment pasal ur header.

but i love the pic. superb! alia's eyes-contact sgt cantik. the good kids shot ialah bila u dapat captured her eyes-contact, i mean the shining spark yg kat bola mata alia.

please hang dis pic kat ur wall.

Zuhaini said...

honeylanz:
oh.. mari kita puasa sama-sama! :)
cantik..? tq.. x dak idea la.. :)

mama emma:
oh, gitu ya..? orait.. akan ku alter sebentar lagi.. :) tq!

Miezaniera:
tu la kan..? saya pun rasa macam ada benda missing.. :)

Danial:
haha.. petang semalam, ani terbaring je.... alia duk cuit ani.. suruh join dia main.. haha :)
ala.. header tu senang je kek.. :)

Intan:
oh.. yg itu ya..? tunggu sikit masa lagi ya! mungkin alia 2 tahun nanti, boleh la fikir tentang tu.. :)

Jua:
tu dia.. expert berbicara.. :)
oh ye ke..? saya pun suka gambar ni.. yg slack ialah dia comot time ni.. haha :)
thank you.... :)

♥Hernee Nazir♥ said...

cun header..suke tngok alia wat muke cam tu..hehehe

Zuhaini said...

hernee:
oh.. kena perbaiki lagi tu.. :) tq ..

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)