Pages

Search This Blog

Beg COACH ku sudah rabak..

Salam..

ye.

Beg COACH saya sudah rabak..

dia sudah putus.. part depan pula tu! aiyo..

tapi ibu alia, dengan muka selamba masih memakainya hingga ke hari ini.. (dengan harapan orang tak notice.. hihi)

baru setahun beg tu, dah rabak..

oh ya, jangan salahkan si comel Alia.. rasanya bukan salah dia.. memang ibu dia punya angkara..

anyway, anda jangan la terkejut ya, ini adalah beg immitation.. haha :)

saya beli harga RM150.. hihi.. oh, kalau riban-riban, sure saya tak mampu..

anyway, alhamdulillah, gaji pun dah masuk semalam..

hopefully weekend ni buleh beli something ori..

macam Carlo Rino punya handbeg ke.. (tak silap harganya pun dalam seratus lebih, kan..?)

:)

**lagipun semalam saya dapat msg : JJ ada sale! dari 26/6 - 5/7.. mari kita pergi!!!

**ada dengar cerita tak pagi tadi.. Jacko dan Farah Fawcett sudah passed away...?

sekian.. wassalam.

post signature

18 comments:

precious innocent said...

uh... betui la dlm perezhilton pun tulih pasal farah fawcett.. tp akak x perasan.. sbb kat radio depa dok ckp pasal mj je..

-mama emma-

Nina said...

beg kite pn carlorino jerk..heheheh..itu ajer termampu.kekekek

Anonymous said...

zu..CR best..has pun suka CR..beli kt jj wangsa maju aja ;) tp kalu nk byk pilihan zu pg Isetan KLCC..ada butik CR dlm tu..n byk sgt pilihan..hehehe

:: vErde+hAzizi :: said...

owh tue maksud nye die suh tukar bag baru ;D
good luck in finding the new replacement ;D
nanti dah beli share2 k ;)

ar.nie said...

Wahhh, pandai lah your bag, cam tau2 jer gaji dah masuk & Jusco ader SALE. Ekeke.

Zuhaini said...

mama emma:
ah.. tu la.. saya dengar di radio, mmg dua-dua sudah tiada..

Nina:
tu la.. saya pun mampu yang itu je.. haha :)

honeylanz:
oh.. KLCC tu jauh la.. saya rembat apa yang ada di JJ wangsa maju je lah.. haha :)

Verde:
haha.. tu lah.. pandai dia.. :)
ok.. sure..

ar.nie:
oh. dia memang pandai! haha.. tau tau je.. :)

Abrahyn said...

hi...
apelagi...itu alasan yg sgt kukuh utk beli yg baru..!!!
selamat merembat ye ...

Siti @ nurie said...

wah wah...nak gi shopping eh?..bestnyer,,,,hik hik hik

Zuhaini said...

abrahyn:
hehe.. insya allah.. nanti saya tgk macam mana..

siti:
erm.. terpaksa shopping! udah uzur begnya.. haha :)

danial said...

heheh
maaf tak dapat membantu la
beg-beg ni tak tau
takat beg tu okay, boleh pakai orang beli
tapi tengah tunggu contest MOBS
kalau dapat beg boleh la orang bag kat ani yek

contest crazymomy pun macam tak menang je
(huhuhu...)

anyway boleh lah shopping
beg gin &jackie tak mau ke?
atau kat alicewonders.com
nampak cun-cun jugak
mary kay yang kekna geramkan tu baru 150 ringgit aje
boleh masuk lappy dalam tu
ada cell khas kat base dia untuk protect vaio tu

Nurhayati said...

mesti usung sana sini beg tu kan.. lenjan habis sampai putus sudah.. takpe tu tandanye suh beli baru heheh

danial said...

makngah,
contest kat www.ratuhati.com tu untuk baby 18 bulan ke bawah la...
yaya boleh join tak? yaya pun banyak gambar comel comel

zailamohamad said...

Zaila raser pon better beli yang ori eventho it is not Coach or LV, Carlo Rino, Bonia, Sembonia, even Elle kalo ader sales memang murah & tahan lasak tu rather than beli yang immitation punya..huhuhuhu..Zaila da beli LV punya kat Pengkalan Kubur, xsampai setahun tali dah putus..hubby cakap kumpul duit beli yang ori baru puas hati;p

Zuhaini said...

Danial:
mak ai.. tu semua online shop kan..? erm.. malas beli online la.. ingat nak pergi dan beli. haha :)
mary kay..? bunyi macam brand pencuci muka je..hihi :)

Nurhayati:
memang.. hari-hari pakai. mana tak putus! hihi :)

Danial:
erm.. alia unfortunately sudah 1 tahun 7 bulan la (ibu alia ingat satu tahun setengah.. hihi)

Zaila:
betul! saya beli yang tiruan, setahun je bertahan.. ni yang rasa nak cari yang ori.. :) tapi mungkin CR je la.. coach ori x mampu.. hihi :)

MN said...

skang memang tengah sale. good luck in finding new handbag!
kat metrojaya pun banyak.

danial said...

insya Allah lepas baby check up nanti kekna pegi ofis courier jap poskan begnya
hehehe

beg Alfio raldo original
harap-harap tak koyak lah
kalau koyak, gi contact manager dia
ada business card kekna bubuh dalam tu
ahahahah

Zuhaini said...

MN:
oh.. tq! metrojaya.. oh.. thank you! :)

danial:
tima kasih kak.. :) tima kasih daun keladi! haha

ok insya allah..

Pretty Ummi said...

Hi Alia,

Suka baca your blog ;)..
Now people can get original designer handbag dengan harga jauh lebih murah, berkualiti dan tahan lama.. Senang2 singgahler blogshop saya pulak ye.. http://iluvbaginc.blogspot.com..

Bye.. ;)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)