Pages

Search This Blog

Berbuka Puasa

Salam...

First of all, i am so sorry coz lewat reply comments...

semalam saya FLAT! totally.. malam semalam, lepas berbuka dan solat magrib, terus tidur.. (dan bawa alia tidur sekali..) haha :)

And yes, alhamdulillah, i did get 2 out of 5 meals yang saya listed semalam...

1. Kenny Rogers Meal.
Oh, biasa lah, Quarter is enough for me.. side dish tu saya pilih yang alia might like to eat.. macam mashed potato.. dan macaroni cheese.. (yang corn tu ibu alia yang suka!) :)

dan..

2. Spaghetti

-spaghetti ni sebenarnya Mr Hubby yang teringin.. he managed to peek a little at the menu and pointed at the picture.. he saved a little portion just for me.. (dia kata x sedap.. tapi habis juga..) :)

Alhamdulillah.. x la mahal sangat rupanya... both meals dalam RM 34.00++ :)

*nak buat satu entry special actually.. later ya! :)

10 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

wahhh..kecur ler pulok pagi2 ni..hehehe..cpt sket publish n3 special tu..msti ade gmbo mknan lg kan? hehehe

Zuhaini said...

hernee:
hahaha.. oh, makanan lagi..? tak la.. benda lain.. :)

MeL said...

huhu pagi2 tgk makanan jd lpr pulak ;p

Anonymous said...

dlm set tu ada muffin sekali?? suka sgt la dgn muffin ni..

Nurhayati said...

aduhai tgk makanan mmg wat lapar dipagi hari ini..hihi
muffin feveretku... nyum nyum nyum

lia said...

da lma xmkn muffin kenny... kena p nih he3...

rahimkajai said...

nak jugak..ika x penah mkn kenny rogers..huhu

Zuhaini said...

MeL;
hihi.. sorry... :) saya tgk pun saya jadi lapar.. :)

Honeylanz:
ada.. erm.. tapi ada 2 choice je, Vanilla and Choc. org kata Choc tu x sedap.. :)

Nurhayati:
sedap kan..? :) hihi..

Lia:
oh.. memang kena nampaknya.. :) hihi..

Rahimkajai:
uiks.. apa jadi dengan kambenggurun..? :) oh, wajib! ely selalu makan tau! :)

intan mama ammar said...

i told you tak mahal. this is our fave family meal sebab wafiy pun dapat makan juga sebab side dish tu macam2. dia paling suka macaroni cheese.

Zuhaini said...

intan:
haha.. wafiy suka macaroni cheese ya..? alia makan beberapa ketul je.. but mostly dia makan ayam saya! haha...

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)