Pages

Search This Blog

Entry untuk Cik Iszan & Cik Intanjameel

Salam...

Ibu ALia will start her holiday tomorrow..

So actually (believe it or not!) this is THE FIRST time i am going to try the SCHEDULED ENTRY.. muahahahah...

kita tengok ya, kalau berjaya seperti yang diharapkan, (untuk esok hingga ahad maknanya semua tu bakal scheduled entry la ye..) buleh..?

*before this dah cuba.. tapi x jadi.. rupa-rupanya setting time x betul.. saya gi set Pacific Time.. tak sangka Kuala Lumpur ada rupanya.. haha :)

so, ini adalah entry khas untuk cik iszan dan intanjameel.

cik intan, sila jangan jealous ya!

let's take a look at this! (err.. sila abaikan tatatattttattt itu.. haha )


hahahaha :)

no komen... [ jacob lagi! :( ]

13 comments:

::Umi Sufira:: said...

Hihi..macam2 orang carik eh? BTW, camne pulak nak tengok table tuh? dapat dari mana?...

Zuhaini said...

umi sufira:
oh.. ini senang je..

di nuffnang, log in..

then klik Analytic

then belah kiri tu. cari :

Keywords..

Jumpa la macam2 keywords.. :)

:: vErde+hAzizi :: said...

hehehhee...tue dia...glamer kejap ;D

Zuhaini said...

Verde:
haha.. tu entry special buat mereka berdua kerana begitu menggilai Jacob.. (minat la Edward, kan..? :) ) hihi..

isz_3707 said...

Muaaaaaaaaaahahahahhaha
saper la gerangan yg guna phrase tu gamaknya, rasa nak..hmm xtau la nak apa..hahahahha

isz_3707 said...

ok, suppose komen ni utk entry atas, kenapakah ia appear kat sini pulak? adoiii

isz_3707 said...

eh, aku dah bengong, sila abaikan, I LAP U JB ngeeeeeeeee

Zuhaini said...

cik isz:
hahah.. baru ternampak nama dia dengan JB, dah pening kepala.. hahahahah :)

jua said...

hahahah...sapakah gerangan org yg buh keyword itu?

Zuhaini said...

jua:
haha.. entah la.. :) kalau boleh track, kan best! :)

intan mama ammar said...

OMG siapakah yg search "tatatattttattt" tu. apedaa.

hey, kenapa tak de org google 'jacob intan' hah? arrrrr

Anonymous said...

has pun suka bukak Analytic kt nuffnang..tp nk check duit sebenarnye..hehehe

Zuhaini said...

intan:
haha.. ntah la sapa.. hihi :)
hang cuba la google.. tgk, sampai sini, tak..? haha :)

honeylanz:
oh.. itu semua org buat! haha :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)