Pages

Search This Blog

Get Together

Salam..

Masih ingat lagi tak lagu ni...

The more we get together,

together, together,

The more we get together,

The merrier will be,

For your friends, are my friends,

And my friends are your friends,

The more we get together,

The merrier will be!

haha.. tak silap, itu lagu Girl Guide.. :)

Anyway, ibu alia x dapat join MSK Gathering Ahad ini (esok..)... :(

Tension juga, coz initial plan, ingat nak cabut kejap, then noon, balik la rumah..

Tapi mengenangkan mom petang ni operate, sapa nak jaga di hospital la (nasib baik private, so mak saya sendiri x susah hati sangat kalau nak apa-apa..).. dan dengan my dad yang terlantar di rumah ni.. takkan la saya nak suruh kakak saya yang 7 month preggy tu jaga.. hihi.. sian dia.. :(

So, saya mintak maaf, ya Mommy Lyna, x dapat hadir.. next time, insya Allah ya! :)

**kalau kawan-kawan ibu Alia nak join, jemput la! here are the details:

dan boleh rujuk di sini dan sini..

~~ibu alia terasa gatal tangan nak tukar gambar background la.. hahahahahah :)~~post signature

7 comments:

♥ LeeN ♥ said...

hoih. terkujut aku bila baru pas post entry dah ade komen. betul cargas pagi ni.. hihihi. kije ke zu. ni dpt la post komen sekali. (ade magic) itulah, nak g snap la ni. berkoyan2. (ala! bateri lupe nak charge) oh ya, same la kite tak dpt pegi gathering. tensen gak. hope ur mom ok k, leen baca semalam kat rss. ok. ceh. komen panjang macam bagi ceramah. hahahaha

Zuhaini said...

leen:
haha.. tokojot eh..? haha.. kebetulan tengok ada update baru, tu yang trus terjah blog leen. haha :)
-sian bateri x caj la pulak.. kena snap banyak2 tau!
-insya allah, tq for the wish.. :)
:) take care.. kirim salam pada balqis! :)

Dayah said...

Zuhaini
hrpnya mak awak ok la ye.. moga dipermudahkan segala urusan..

u too take care..jaga org kat hospital, diri sendiri pun jgn lupa jage...

Zuhaini said...

Dayah:
insya allah.. tq! :)
ok.. sure.. nasib baik ada adik sorang ni, tengah cuti.. so boleh take turn.. dan dengan kakak saya yang preggy itu! :)

jua said...

semoga ur mom cepat sembuh. take care k.

Lady Qay said...

zu, i harap ur mom ok...cpt smbuh ya...i mmg plan nak g gaks gath tu since im in KL but then my boy merap sb bnyak ari asyik travel je,,so sian gaks kat dia..huhuhu

Zuhaini said...

jua:
tq.. insya allah.

lady Qay:
ok.. tq..
oh siannya.. agaknya baby u nak join gathering tu kot..? haha :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)