Pages

Search This Blog

Hancur Berkecai

Salam...

Oh.. sudah hancur berkecai....



Oh no, not my hert..


but..



.



.



.



.



.



.



my compact powder! huhu :(

ingatkan boleh la bertahan sebulan dua lagi..

**ye puan2.. saya pakai Clean & Clear compact powder.. so far x da prob.

Bfore this pernah try Avon.. tp x berapa suits me.. and pernah try Body Shop (yang casing dia silver tu..) tapi salesgirl tu cakap kena pakai dengan foundation la apa la..

SO, i sticked to this one.. :)

u all pakai compact apa ya..? hmm.. :)

post signature

10 comments:

Anonymous said...

terjatuh? heheh..x pe boleh beli baru. has pakai tukar2. susah nk repeat same brand. suka mencuba gitu. skrg pakai Double Ware Stay-iN-Place Estee Lauder. pjg sungguh nama nye. pricey tp tahan lama.x abis2 lagi. since Sept 2008..so jimat kan??
lain2 brand yg pernah pakai n has suka : 2way cake revlon, ZA, Maybeline n Loreal..

Fid said...

sayakan pakai silkygirl ja!!kahkahkahkah anak remaja gitu...but yesss saya hanya sesuai pakai yg ala2 anak remaja ja yg lain saya akan menggerutu hahaha

CY3.5 said...

saya takde compact powder.. heee..

Fauzieah said...

seb baik murah jek..kalo mahal tuh mau meraung gak..huhu..
saya lak pakai two way cake loreal..revlon..kdg2 body shop..
suker tukar2 laa..tp mesti two way cake laa..kalo compact jek rasa cam tak pakai bedak...hihi...

ZuH@iLieY said...

uik dah sampai lum?

Nurhayati said...

aduh mesti kecewakan jadi camtu..
tapikan percaya tak i tak pakai compact powder.. takde secalit ape pun kat muka ni.. tak reti la nak makeup2 huargghhhhhh

Ummi Salsabila said...

xpki gak.pki bedak aufa je.kihkihkih!

:: vErde+hAzizi :: said...

aaaaaaaaaa...nie mesti cik kak alia nak test make-up kan tue yg berkecai tue ek?!?! hehehhe ;D

Zuhaini said...

honeylanz:
oh.. banyaknya brand.. suka tukar2 ya..? :) bagus ya, tahan dari 08! :)

Fid:
oh.. silky girl.. kalau bagus, x apa.. saya x pernah try lagi.. (harus ku cuba nih.. haha)

CY3.5:
wah.. bagusnya... :) pakai bedak biasa je ye..? hmm.. saya x boleh la, karang berkilau muka (dek berminyak.. haha)

Fauzieah:
haha.. oh, pasti! kalau mahal.. sure meraung la! :)

zuhailiey:
dah balik kl pun.. :)

Nurhayati:
hihi.. ye ke..? wah.. saya impressed! :)

ummi salsabila:
oh.. saya impressed lagi! (wah.. hebat la.. saya x boleh kalau x pakai.. haha)

verde:
oh.. siapa lagi.. *sigh* :( hihi..

kakyong said...

puan fid,
kakyong pun guna silkygirl, 2 way-foundation.

tp dah berkecai juga angkara si anis.. so la ni takdak dah bedap compact.. pakai pelmbap jer.. kekdg tu hentam jer bedak bb.

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)