Pages

Search This Blog

In-Laws visit

Salam...

This is a scheduled entry.. (mentang-mentang la dah pandai buat.. haha)

So, i might be on my way to my in laws right now.. :)

Well, sapa lagi kalau bukan with Mr Hubby and Alia! :)

To think of it.. memang dah lama kami x balik kampung belah Mr Hubby saya... dekat 6 to 7 months juga la..

Hajat di hati awal tahun 09 ni nak jenguk.. tapi with my dad's condition.. x sihat.. and lepas tu operation.. and lepas tu sebulan di hospital.. and now, nasib baik Ely ada untuk temankan my mom untuk jaga my dad..

Hmm... Rasanya x buat apa kot.. biasanya Mak Mertua yang buat semua.. haha :) even memasak! (yang ini saya suka sangat la!) so, mungkin task saya di sana ialah menjaga Alia... :)

Kami akan bawa balik My Vaio and Maxis Broadband.. (coz Mr Hubby suka sangat la surf website-website politik dia..).. Saya mungkin akan grab the opportunity to reply all ur comments.. (itupun kalau ada la.. haha)

Jom pakat balik kampung! :)


(gambar hiasan... Alia yang comot!)

**pssst.. kalau u all tak balik kampung, u all x da plan ke nak pergi mana-mana (jalan-jalan.. makan angin ke..?) meh la share.. :) tq..

*by the way, like my new header...? and my new post signature..? hihi..


post signature

9 comments:

DYLA said...

kat mana kampung tu? seronok la balik kampung bersama broadband. kalau tak, mcm boring je. hehe

Siti @ nurie said...

zuhaini...siti mmg tak de plan ke mana kecuali balik kg...hmmm, belah siti tak de plan aper, cuma belah hubby wat BBQ kat umah je..time2 cuti sekolah nikan...masa nilah nak berjumpa ramai2...so, happy holiday

p-na mama oja said...

p-na mmg suka balik kg... yg lawak nya klu nak balik kg p-na hubby p-na yg terlebih xsited!!

klu cuti weekend tu kitorg lpk2 umah jer, x pun p jalan2 bwk oja p subang airport/KLIA tgk kapal terbang..sebab dia mmg teruja..sonok tgk dia happy!! hehe

klu cuti panjang skit2, kitorg p la jauh skit.. melaka ke, genting ker..

p-na mama oja said...

ops.. lupa nk ckp cun arr header baru... wat sendiri ker? tahniah!!

saudah said...

hi, lawa la ur header..odah pun akan balik kg hubby..muar..samala, mmg MIL yg masak..kami dok ngular..pi semerah makan mee bandung sambil hubby gunting rambut..then pi parit sulong cuci mata..balik sumer dah siap ;)

Anonymous said...

has x balik kg..sbb mak nk dtg KL. so kami lepak2 rumah aja .
"selamat balik kampung" n sweet je signature tu

zailamohamad said...

wah..suker..suker..ajarlah kak..
ermm..zaila pon nak balik kampung malam ni & of course my broadband harus dibawa bersama;)

♥Hernee Nazir♥ said...

hernee n hubby asalnya nk blik kg this week.. tp kt cni ade mjlis kwin gak..tkpsa la postponed dh sebulan lbh tu x blik kg..ade kang MIL lupe muke mnantu die..hehehe

Zuhaini said...

DYLA:
erm.. bawak.. tapi x da maknanya pun! slow bangat line nya.. haha :)

SITI:
hihi.. seronok tu BBQ.. gather2 dengan family.. :) sedapnya...

p-na:
hihi.. oh, mr hubby yang excited..? hihi.. kelakar la.. :)
-a ah.. saya buat.. takat tu je kreativiti saya.. haha

SAUDAH:
hihi.. seronoknya mee bandung! haha.. kami pun ada jugak mengulor last week.. tinggal mak mertua di rumah.. hehe..

honeylanz:
oh.. kalau gitu ok juga! :) tq.. :)

Zaila:
hihi.. sama la kita.. :) amacam line..? ok..?

HERNEE:
haha... oh, postpone.. :) x pa la.. next week masih ada.. :)

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)