Pages

Search This Blog

Jacob or Edward..?


a love triangle... Jacob (L), Bella (Middle), Edward (R)

Salam...

this is a scheduled entry.. i'm not sure whether i can blogging at my parent in-law's house! haha..

Anyway..I'm out of topics! But.. tiba-tiba i teringat pada mama ammar.. :) dan her 'fondness' of Jacob...

Why Jacob ya..?
Coz as far as i had read, Jacob is an unmatured (ok la, later in the end dia dah matured sikit..) boy.. and dia macam terburu-buru (if i may say..).. dia patutnya tunggu la friendship dia dengan Bella developed.. baru la confess his love.. ini, berkawan baru setahun jagung, dah nak declare his love! haha :)

lagi satu, saya tak gemar Jake ni because dia macam x berapa gentleman.. nak kiss pun curi-curi.. (yang Bella smack his head with her fist..) haha.. intan kata coz bella gave him mixed signals.. :)

Dan saya x gemar yang Jake pandai2 je answer the phone di rumah bella, and he said Charlie was at funeral. JACOB la penyebab Edward nak suicide! hahahah :)

Anyway, these are a few reasons why up to today, i'm still one of Edward's fan :) hehe

-He's so good looking..

That's Edward. He's gorgeous, of course.. But don't waste your time. He doesn't date. Apprently none of the girls here are good-looking enough for him

-He's so matured.. (duh, dah kata umurnya seratus tahun lebih..) :)

"How old are you?" -Bella

"Seventeen." - Edward

"How long have you been seventeen?" - Bella

"....A while." - Edward


-He's so quiet, and misterious..

-He's so caring.. protected..

"I... I feel VERY..... protective of you." - Edward (sapa x suka, kan..?) :)

-He can play piano!

Edward didn't tell you he was musical ? -Esme

-He's strong! (ok, Emmet is a lot stronger.. but Edward's not so bad)

When they’d lifted me away from the car, I had seen the deep dent in the tan car’s bumper — a very distinct dent that fit the contours of Edward’s shoulders… as if he had braced himself against the car with enough force to damage the metal frame… Bella

So... Who do u pick..? Edward or Jacob..? :) or maybe the rest of the Cullens..? or maybe Mike..? :)

" never given much thought as to how i would die, but dying in the place of someone i loved, seemed like a good way to go"

post signature

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) hickups (57) celebrations (56) contest (49) info (39) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) shopping (20) breastfeeding (19) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) 4 bulan (10) sembang kosong (10) advertorial (9) new gadget (9) ramadhan (9) review (9) tips (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) masak-masak (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) money (3) tadika alia (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) ask me (2) baju baby (2) baju saya (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) esp (2) family (2) filem (2) habbits (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) set kulit cantik (2) survey (2) tambah berat badan (2) the look (2) twilight (2) vitalea (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) Aqiff Zhaffry (1) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi kulit kusam (1) b complex (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) confinement (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kanak-kanak (1) kembalikan kulit berseri (1) keputihan (1) kesihatan (1) kurus dengan berkesan (1) kurus dengan cepat (1) kurus selepas bersalin (1) kurus tanpa lapar (1) kuruskan badan (1) langkah atasi (1) learning (1) macam mana nak kurus (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) meal shakes (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) petua kuruskan badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) produk kuruskan badan (1) promo (1) promosi esp shaklee (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) sembelit (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) set kurus (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) tambah selera makan (1) update (1) video (1) vitamin kanak-kanak (1) wean off (1) weight gain (1)