Pages

Search This Blog

Jacob or Edward..?


a love triangle... Jacob (L), Bella (Middle), Edward (R)

Salam...

this is a scheduled entry.. i'm not sure whether i can blogging at my parent in-law's house! haha..

Anyway..I'm out of topics! But.. tiba-tiba i teringat pada mama ammar.. :) dan her 'fondness' of Jacob...

Why Jacob ya..?
Coz as far as i had read, Jacob is an unmatured (ok la, later in the end dia dah matured sikit..) boy.. and dia macam terburu-buru (if i may say..).. dia patutnya tunggu la friendship dia dengan Bella developed.. baru la confess his love.. ini, berkawan baru setahun jagung, dah nak declare his love! haha :)

lagi satu, saya tak gemar Jake ni because dia macam x berapa gentleman.. nak kiss pun curi-curi.. (yang Bella smack his head with her fist..) haha.. intan kata coz bella gave him mixed signals.. :)

Dan saya x gemar yang Jake pandai2 je answer the phone di rumah bella, and he said Charlie was at funeral. JACOB la penyebab Edward nak suicide! hahahah :)

Anyway, these are a few reasons why up to today, i'm still one of Edward's fan :) hehe

-He's so good looking..

That's Edward. He's gorgeous, of course.. But don't waste your time. He doesn't date. Apprently none of the girls here are good-looking enough for him

-He's so matured.. (duh, dah kata umurnya seratus tahun lebih..) :)

"How old are you?" -Bella

"Seventeen." - Edward

"How long have you been seventeen?" - Bella

"....A while." - Edward


-He's so quiet, and misterious..

-He's so caring.. protected..

"I... I feel VERY..... protective of you." - Edward (sapa x suka, kan..?) :)

-He can play piano!

Edward didn't tell you he was musical ? -Esme

-He's strong! (ok, Emmet is a lot stronger.. but Edward's not so bad)

When they’d lifted me away from the car, I had seen the deep dent in the tan car’s bumper — a very distinct dent that fit the contours of Edward’s shoulders… as if he had braced himself against the car with enough force to damage the metal frame… Bella

So... Who do u pick..? Edward or Jacob..? :) or maybe the rest of the Cullens..? or maybe Mike..? :)

" never given much thought as to how i would die, but dying in the place of someone i loved, seemed like a good way to go"

post signature

Post a Comment

Labels

alia (239) just my thought (211) macam-macam (133) work (81) makan-makan (72) jalan-jalan (58) celebrations (57) hickups (57) contest (49) info (40) achievements (35) Ariff (34) blog (34) ibu alia (33) game (30) new stuffs (26) weekends (26) event (24) mengarut (23) current issues (21) breastfeeding (20) shopping (20) wan (19) photography (18) pregnancy (18) 8 bulan (17) giveaway (17) 1 tahun (16) ayah alia (15) movie (15) new house (15) 7 bulan (14) atuk (14) hospital (14) nuffnang (14) ideas (13) sale (13) the IT world (13) tv (13) announcement (12) ramadhan (11) 4 bulan (10) sembang kosong (10) tips (10) advertorial (9) new gadget (9) review (9) 6 bulan (8) 9 bulan (8) Aqiff Zhafry (8) danial (8) how to (8) trip (8) wordless (8) babysitter (7) presents (7) shaklee (7) acu (6) islam way of life (6) list (6) product review (6) taman (6) 10 bulan (5) events (5) gadgets (5) gossip (5) kuruskan badan (5) uda (5) 11 bulan (4) 5 bulan (4) bisnes ibu alia (4) book (4) check up (4) kurus dengan cepat (4) kurus selepas bersalin (4) macam mana nak kurus (4) masak-masak (4) petua kuruskan badan (4) produk kuruskan badan (4) set kulit cantik (4) songs (4) toys (4) aunties (3) awards (3) business (3) esp (3) eva (3) exhibitions (3) guide (3) kek na (3) kurus dengan berkesan (3) kurus tanpa lapar (3) money (3) set kurus (3) tadika alia (3) vitalea (3) vitamin (3) wedding (3) wish (3) Fim (2) advertise (2) alfalfa (2) ask me (2) atasi kulit kusam (2) b complex (2) baju baby (2) baju saya (2) cara banyakkan susu ibu (2) cara tambah susu badan (2) crave (2) energizing soy protein (2) energizing soy protein shaklee (2) family (2) filem (2) habbits (2) kanak-kanak (2) kembalikan kulit berseri (2) kulit cantik (2) landscape (2) nurseri (2) perut kempis (2) petua tambah susu badan (2) pinggang ramping (2) rambut gugur (2) sembelit (2) survey (2) tambah berat badan (2) tambah susu (2) the look (2) tips tambah susu badan (2) twilight (2) vitamin kanak-kanak (2) vitamin shaklee (2) vitamin untuk kulit (2) vitamin untuk subur (2) Dr Sukida (1) The Beginning .... (1) alfalfa complex (1) alia's school (1) anak sukar makan (1) antioksidan (1) ari (1) astro (1) atasi jeragat (1) atasi keputihan (1) atasi rambut gugur (1) baby (1) bags (1) bola (1) car seat (1) collagen powder (1) collagen powder shaklee (1) confinement (1) darah tinggi (1) de (1) decoration (1) dslr (1) ely (1) fab friday (1) free stuffs (1) gla complex (1) healthy lifestyle (1) hobbies (1) hope (1) ibu hamil (1) ibu mengandung (1) icon (1) interrior design (1) jawatan kosong (1) jerebu (1) jobs (1) kencing manis (1) keputihan (1) kesihatan (1) kesuburan (1) khasiat (1) kolesterol tinggi (1) langkah atasi (1) lawas (1) learning (1) majalah (1) malaysia (1) masalah bau di kawasan vagina (1) masalah bau di tempat sulit (1) masalah ibu mengandung (1) masalah rambut (1) meal shakes (1) menyusukan anak (1) multivitamin (1) neil (1) new year (1) news (1) nuffnang gift ideas (1) nutriferon (1) off day (1) ostematrix (1) parenting (1) performance drink (1) perkumuhan (1) pil tambah susu badan (1) playdohmonth2015 (1) poll (1) promo (1) promosi (1) promosi esp shaklee (1) rahsia kulit cantik (1) realmart (1) recruitment (1) resipi (1) set D (1) set ibu hamil (1) set ibu mengandung (1) shaklee promotion (1) shoes (1) siblings (1) sticky (1) stuffs (1) suami isteri (1) susu protein shaklee (1) tambah selera makan (1) tips kurus (1) update (1) video (1) vita-C (1) vitamin suami isteri (1) vitamin tambah sperma (1) vitamin untuk lelaki (1) vitamin untuk wanita (1) wajah berseri (1) wajah kusam (1) wean off (1) weight gain (1)